Pahoittelemme hitautta palvelussa. Pyrimme korjaamaan tilanteen mahdollisimman pian. Jos et pääse kirjautumaan, voit lukea peruskoulun ja lukion digikirjoja pdf-muodossa toistaiseksi täältä.

Editan koulutukset ja Covid-19-virukseen varautuminen

Tiedote, PÄIVITETTY 16.3.2020

LAKITIEDON KOULUTUKSET

Lähikoulutukset

Seuraamme tarkasti koronavirustilannetta ja noudatamme viranomaisten antamia ohjeita. Lakitiedon maalis-huhtikuun lähikoulutukset siirretään myöhempään ajankohtaan tai muutetaan webinaaritoteutuksiksi. Informoimme kunkin koulutuksen osallistujia erikseen sähköpostilla.

Huhtikuun jälkeen toteutettavien koulutusten järjestämisestä päätämme huhtikuun aikana.

Asiakkaittemme terveys on meille ensiarvoisen tärkeä asia. Kun lähikoulutusten toteuttaminen jatkuu, varmistamme, että kaikki koulutustilat puhdistetaan erityisen huolellisesti. Osallistujien käytössä on myös käsidesiannostelijoita.

Osallistu etänä webinaariin

Voit osallistua lähes kaikkiin koulutuksiimme myös etänä, striimin välityksellä. Vaikka olisit jo ilmoittautunut lähikoulutukseen, voit milloin tahansa vaihtaa itsesi etäosallistujaksi ilmoittamalla asiasta asiakaspalveluumme.

Monet koulutuksistamme järjestetään pelkästään webinaareina. Kouluttautuminen tehokkaissa webinaareissa on hyvä tapa päivittää osaamista työpisteen sijainnista riippumatta. Webinaarien tallenteet ovat katsottavissasi kuuden kuukauden ajan koulutuksesta.

OPETUKSEN JA KASVATUKSEN KOULUTUKSET

Opetuksen ja kasvatuksen alan avoimet koulutukset on siirretty ja koulutuksiin ilmoittautuneille on tiedotettu asiasta sähköpostilla. Tilauskoulutusten järjestämisestä ja mahdollisesta siirrosta toiseen ajankohtaan päätetään tapauskohtaisesti ja ilmoitetaan asianosaisille sähköpostilla.


Asiakaspalvelu

Lakitiedon koulutukset:

020 450 2040, arkisin 8–16 (ma 9–16)

[email protected]

Opetuksen ja kasvatuksen koulutukset:

050 328 3440 (Jaana Sundberg), arkisin 8–16

[email protected]