Credita uudistui Credita Julkisethankinnat.fi -palveluksi

Julkisten hankintojen tietopalvelu Credita on uudistunut Credita Julkisethankinnat.fi -palveluksi. Palvelusta löytyvät kaikki julkisten hankintojen tarjouspyynnöt Suomesta ja Euroopasta.

Credita julkisethankinnat.fi -palvelu on nyt responsiivinen ja käytettävissä niin puhelimella kuin tabletillakin, mikä helpottaa hankintojen seuraamista. Hankintailmoitusten hakeminen on nyt entistä nopeampaa ja vaivattomampaa.

Käyttäjä voi tallentaa omat hakuehtonsa hankintavahdeiksi, joita hän voi muokata tarpeen mukaan helposti. Sähköpostitiedote tarjouspyynnöistä toimii samaan tapaan kuin ennenkin: asiakas saa valitsemiensa alueiden mukaiset ilmoitukset sähköpostiinsa päivittäin.

Palvelu sisältää julkisten hankintojen uutisia ja asiantuntijoiden artikkeleita, jotka pitävät ajan tasalla julkisia hankintoja koskevasta lainsäädännöstä ja ajankohtaisista asioista. Palvelussa on myös Oikeustapaukset-osio, jossa käyttäjät voivat tarkastella oikeuskäytäntöä – millaisia julkisia hankintoja koskevia oikeustapauksia on ollut ja miten ne on ratkaistu.                                                                                            

Creditan yhteydessä aiemmin toiminut Virallisen lehden ilmoituspalvelu on siirtynyt osoitteeseen Virallinen.fi. Palvelu jatkuu asiakkailla uudessa osoitteessa entiseen tapaan. Virallisen lehden ilmoituspalvelu uudistuu myöhemmin tänä vuonna.Lisätietoja:

päätoimittaja Juha Stenroos, juha.stenroos(at)edita.fi
www.julkisethankinnat.fi / www.credita.fi

Tutustu palveluun ja katso käyttöohjevideoita:
https://julkisethankinnat.fi/tietoa-palvelusta/