Palveluksessasi nyt: uudistunut Edilex

Suomen johtavan lakitietopalvelun Edilexin käyttöliittymä ja visuaalinen ilme ovat uudistuneet. Edilex on nyt entistäkin helppokäyttöisempi. Kaikkiin aineistoihin pääsee suoraan päänavigaatiosta yhdellä klikkauksella. Uudistuksessa on erityisesti kiinnitetty huomiota joustavaan ja nopeaan liikkumiseen palvelun sisällä sekä käyttöön eri päätelaitteilla.

Edilex on juridisen tiedon kohtaamispaikka. Suomen johtava lakitietopalvelu seuraa puolestasi juridiikan kehitystä joka arkipäivä. Edilex sisältää Suomen laajimmat juridiset sisällöt - ajantasaisen säädöstietokannan linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä Suomen ainoan juridisen uutispalvelun. Laaja asiantuntijaverkostomme tuottaa kommentoitua sisältöä eri oikeudenaloilta. Palvelun voi personoida mieleiseksi muistilistan ja seurantapalveluiden avulla.

Personoidut sisällöt - Lakikanava ja muistilista - löytyvät helposti jokaisen sivun alaosassa olevasta työkalupalkista. Samasta paikasta löytyvät myös Lakikielen perussanakirja ja valtionhallinnon Valter-sanastot, joissa on termien käännösten lisäksi määritelmiä eri kielillä.

Edilex Verotus ja Edilex Ympäristö -palvelujen aineistot ovat käytettävissä suoraan palvelun etusivulta. Ympäristötiedotteet, arvonlisäverotusuutiset ja elinkeinoverotusuutiset ovat nyt Uutiset-osiossa. Arvonlisäverotus- ja Elinkeinoverotus-kommentaarit sijaitsevat Lakikirjastossa, jonka monipuolinen juridisen kirjallisuuden ja artikkelien kokoelma sisältää kaikkiaan yli 10 000 dokumenttia.Edilexin päätoimittajaksi on nimitetty Sirpa Leppäluoto

Edilexin päätoimittajana ja Editan Legal Information -alueen Business Managerina on aloittanut OTK Sirpa Leppäluoto. Sirpa on tehnyt pitkän ja näyttävän uran lakiasiain- ja asianajotoimistoissa. Viimeksi hän oli 11 vuotta osakkaana arvostetussa asianajotoimistossa.

"Olen käyttänyt Edilexiä pitkään, ja mielestäni se on erinomainen tuote jo nyt. Edellisten päätoimittajien ja toimituksen pitkäaikaista työtä on siinä mielessä helppo jatkaa. Tarkoitus on kuitenkin kehittää palvelua edelleen ja toivon tuovani mukanani vielä lisää asiakasnäkökulmaa. Edilexiä on tekemässä iso joukko huippuammattilaisia ja olen ylpeä saadessani tulla osaksi tiimiä.Samaan aikaan, kun tietoa on maailmassa koko ajan saatavilla lisää, on entistä tärkeämpää tuoda sen avulla asiakkaille lisäarvoa. Tätä haluan olla kehittämässä, ja Edita antaa minulle mahdollisuuden osallistua muutenkin liiketoiminnan kehittämiseen, mistä kiinnostuin edellisessä työssäni asianajomaailmassa.”


Lisätietoja


Sari Korhonen
Director of Development
sari.korhonen@edita.fi

Sirpa Leppäluoto
Business Manager, Legal Information
sirpa.leppaluoto@edita.fi


Edilexin tuottaja Edita Publishing on johtava älykkäiden oppimisratkaisujen, tietopalvelujen ja lakitiedon tuottaja. Muotoilemme merkityksellistä tietoa innovatiivisiksi ratkaisuiksi, jotka auttavat asiakkaitamme kehittymään ja menestymään. Lakitiedon tarjontaamme kuuluvat juridiikan ja ammattitiedon verkkopalvelut sekä monipuolinen valikoima kirjallisuutta ja koulutuspalveluja oikeudellista tietoa tarvitseville ammattilaisille. Olemme osa Nordic Morning Group -viestintäkonsernia. editapublishing.fi

14.5.2018