Vuoden 2019 Edita-palkinto OTT Jaana Paanetojalle


Vuoden 2019 Edita-palkinto on myönnetty OTT, varatuomari, työ- ja sosiaalioikeuden dosentti Jaana Paanetojalle tunnustukseksi monipuolisesta yhteistyöstä ja työoikeuden koulutusten kehittämisestä. Jaana Paanetoja on toiminut Editan kirjailijana ja kouluttajana jo parinkymmenen vuoden ajan.

Edita-palkinto on jaettu vuosittain 1990-luvun lopusta lähtien, ja se on yhtiön tunnustus erityisen innovatiiviselle tai muutoin ansioituneelle yhteistyöhankkeelle tai pitkäaikaiselle sisältökumppanuudelle. Tämänvuotinen palkinto jaettiin perinteisessä Edita-illassa Helsingissä 14.11.2019.

Jaana Paanetoja on osallistunut uudenlaisten verkkokoulutuskonseptien toteuttamiseen ja uusien yhteistyökumppanuuksien rakentamiseen. Hän on kirjoittanut ja kouluttanut monista työoikeuden ajankohtaisista ja haastavista aiheista, kuten työsuhteeseen liittyvistä velvoitteista, työntekijöiden tasapuolisesta kohtelusta, sairauspoissaolojen hallinnasta ja työturvallisuuslainsäädännöstä. Paanetoja on osallistunut usean vuoden ajan Editan Työoikeuden ajankohtaispäivän ja muiden työoikeuskoulutusten suunnitteluun.

Edita-palkinnon perusteluissa todetaan, että Jaana Paanetoja on puolueeton työoikeuden moniosaaja. Hänellä on laaja ja monipuolinen kokemus opettajana ja kouluttajana eri yhteisöissä sekä kirjojen ja artikkeleiden kirjoittajana. Hän on myös osallistunut lainvalmisteluun sekä työneuvoston ja työtuomioistuimen toimintaan.

 – Paanetoja on aktiivinen, ideoiva, innostava ja laadusta tinkimätön yhteistyökumppani, kiittää Edita Publishingin toimitusjohtaja Heikki Autio.
 

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Heikki Autio
puh. 040 860 2402, heikki.autio@edita.fi

Kehityspäällikkö Pirita Lyytikäinen
puh. 040 860 2520, pirita.lyytikainen@edita.fi