Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu täytti 15 vuotta!


Edilexin päätoimittaja Päivi Indola Edita Publishingista kertoo, että Edilex perustettiin aikoinaan palvelemaan eri alojen ammattilaisia, jotka tarvitsevat ajantasaista ja luotettavaa juridista tietoa oman työnsä tueksi ja haluavat seurata, mitä juridiikan alalla tapahtuu.

– Kun Edilex-verkkopalvelu avattiin 15 vuotta sitten, se oli tuolloin ainoa digitaalinen lakitiedon online-palvelu. Harppaus CD-rom-maailmasta online-maailmaan oli valtava. Edilex oli täysin uudenlainen konsepti. Toiminta-ajatuksemme oli kunnianhimoinen ja halusimme jo alusta lähtien tehdä jotakin uutta, mitä ei ollut ollut printtimaailmassa, hän toteaa.

Edilexin historiasta ja toimituksesta voit lukea lisää blogistamme. Seuraa juhlavuoden tapahtumia Facebookissa ja Twitterissä hashtagilla #edilex15v.

Kiitämme lämpimästi yhteistyöstä asiakkaitamme ja kaikkia
Edilexin sisällöntuottajia!

Laajin lakitiedon palvelu Suomessa

Edilex sisältää yli 10 000 ajantasaista säädöstä. – Kaikki Edilexiin tuotettu tieto löytyy arkistoituna 15 vuoden ajalta. Palvelu on jo nyt erittäin laaja oikeudellisen tiedon digitaalinen arkisto, joka täydentyy ja laajenee koko ajan. Laajan sisällön vuoksi palvelussa on erityisesti panostettu hyviin hakuominaisuuksiin, Päivi Indola kertoo.

Ajantasaiset säädökset 1.2.2016

Edilexin uutiset on Suomen laajin ja ainoa reaaliaikainen juridinen uutispalvelu

Juridiikan alan uutisia Edilexissä on yhteensä lähes 46 000, ja uutisia tuotetaan jokaisena arkipäivänä vuosittain yhteensä noin 4 000.

Nyt voit jakaa Edilex-uutisia somessa

Uutuutena Edilexissä julkaistaan nyt myös avoimia juridiikan uutisia, joita voit helposti jakaa somessa suoraan palvelusta omalle verkostollesi. Katso tästä tämän päivän uutiset. Lakikanava tuo uutiset myös sähköpostiisi ja pitää sinut ajan tasalla eri aihealueiden ja aineistojen muutoksista.


Edilexin uutiset