Edilex Peruspalvelu

Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä Suomen ainoan reaaliaikaisen juridisen uutispalvelun. Seurantapalvelu pitää ajan tasalla haluamissasi oikeudenaloissa ja aineistoissa.

TUTUSTU JA KOEKÄYTÄ


Edilex Ympäristö

Edilex Ympäristö pitää ajan tasalla ympäristö- ja työsuojelulainsäädännön muutoksista. Palvelu sisältää koko Edilex Peruspalvelun, EHS-säädösseurannan ja kommentoinnin sekä henkilökohtaisen EHS-neuvonnan.

TUTUSTU JA KOEKÄYTÄ

HSEQ-lait -verkkopalvelu
on avattu!

HSEQ-lait.fi - Työturvallisuus-, työterveys-, ympäristö- ja kemikaalilainsäädännön ajantasainen seurantapalvelu.

TUTUSTU JA KOEKÄYTÄ

Edilex Verotus

Edilex Verotus sisältää koko Edlex Peruspalvelun sekä Edilex Arvonlisäverotuksen ja Edilex Elinkeinoverotuksen. Kattavat kommentaariteokset on linkitetty Edilexin ajantasaisiin säädöksiin ja aineistoihin.

TUTUSTU JA KOEKÄYTÄ


Edilex Arvonlisäverotus

Kattava ja käytännönläheinen Edilex Arvonlisäverotus antaa perusteellisen tiedon arvonlisäverolaista ja sen soveltamisesta. Palvelussa käsitellään perusteellisesti pykäläjärjestyksessä koko arvonlisäverolaki.

LUE LISÄÄ

Edilex Elinkeinoverotus

Erinomainen apuväline elinkeinoverotuksen konkreettisten kysymysten ratkaisuun. Palvelussa käsitellään elinkeinoverotuksen eri alueiden säädökset, verotuksen perusteet ja säädösten käytännön tulkinta.

LUE LISÄÄ

Työelämän lait

Työelämänlait.fi sisältää lain mukaan nähtävänä pidettävän lainsäädännön aina ajantasaisena. Palvelussa on kaikkien alojen tärkeimmät säädökset suomeksi ja ruotsiksi.

TUTUSTU JA KOEKÄYTÄ

Elintarvikelait

Elintarvikelait.fi on elintarvikealan ammattilaisten kattava verkkopalvelu. Palvelu sisältää ajantasaisen tiedon Suomen ja EU:n lainsäädännöstä, hallituksen esitykset sekä toimitetut lakiuutiset.

TUTUSTU JA KOEKÄYTÄ

Credita Julkiset hankinnat

Credita on tarjoajan työväline julkisten hankintojen tarjouspyyntöjen seuraamiseen. Creditasta löydät kaiken julkisia hankintoja koskevan tiedon kätevästi yhdestä paikasta.

TUTUSTU JA KOEKÄYTÄ