KILAn tuoreet lausunnot ja ohjeet -webinaari 27.9.

Suositussa webinaarikoulutuksessa käydään ekonomi, KLT Leena Rekola-Niemisen johdolla tiiviisti ja käytännönläheisesti läpi KILAn tuoreita lausuntoja ja yleisohjeita. Mukana on mm. uusittu arvonlisävero-ohje.

Koulutuksen ohjelmaa täsmennetään kesän aikana, jotta mukaan saadaan tuoreimmat ja merkittävimmät lausunnot ja yleisohjeet.

Webinaarikoulutuksen osallistujat saavat käyttöönsä maksuttomat koekäyttötunnukset Taloushallinnon lait -verkkopalveluun 3 kuukauden ajaksi.

Kenelle?

  • kirjanpitäjille
  • tilintarkastajille 
  • muille taloushallinnon asiantuntijoille

Kouluttajat

Ekonomi, KLT Leena Rekola-Nieminen

Osallistun*
Osallistujan tiedot
 
 
   
 
Julkisen sektorin alennukseen ovat oikeutettuja osallistujat, jotka työskentelevät valtion, kunnan tai muun itsehallintoyhdyskunnan, julkisoikeudellisen yhdistyksen, julkisoikeudellisen laitoksen tai säätiön palveluksessa.
Organisaation tiedot
Lisää osallistujia samasta organisaatiosta
Muiden osallistujien tiedot


Peruutusehdot
Koulutus voidaan peruuttaa järjestäjien taholta viimeistään kaksi viikkoa (14 vrk) ennen koulutusta, jos ilmoittautuneita ei ole riittävästi.

Voit peruuttaa osallistumisesi maksutta viimeistään 14 vrk ennen koulutusta. 14 vrk myöhemmin tulleista peruutuksesta veloitetaan 50 % koulutuksen hinnasta. 7 vuorokautta ennen koulutusta tai myöhemmin tehdystä peruutuksesta veloitetaan täysi hinta. Peruutukset on tehtävä kirjallisesti asiakaspalveluumme. Sairastapauksissa palautamme koulutusmaksun lääkärintodistusta vastaan.
Tuotekuva

AIKA

27.9.2018 klo 10.00 - 12.00

PAIKKA

Toteutetaan vain verkossa

HINTA

Webinaari: 145 € + alv. 24% /hlö, lisäosallistuja webinaariin samasta organisaatiota edullisesti 99 € + alv. 24% /hlö

 

Julkisen sektorin etuhinta -20 %

Edilex-käyttäjän etuhinta -20 %

Credita-käyttäjän etuhinta -20 %

Lakimiesliiton jäsenetu -20 %


(Alennus lasketaan perushinnasta. Alennuksia ei voi yhdistää muihin alennuksiin.)

KOULUTTAJAT

Ekonomi, KLT Leena Rekola-Nieminen

VIIMEINEN ILMOITTAUTUMISPÄIVÄ

3.9.2018


• Voit osallistua koulutukseen missä tahansa, kun käytössäsi on tietokone ja verkkoyhteys - aikaa tai rahaa ei siis kulu koulutuspaikalle matkustamiseen.

• Koulutuskokemuksesi on sama kuin lähiosallistujalla: näet kouluttajan ja esitysdiat, kuulet kouluttajan puheen ja voit esittää kouluttajalle kysymyksiä (ainoastaan aamukahvit joudut keittämään itse).

• Voit katsoa koulutuksen myös tallenteena jälkikäteen 2 viikon ajan.

Jaa:
Muuta aiheeseen liittyvää