Etäopetuksen helpottamiseksi avatut maksuttomat peruskoulun digituotteet on suljettu palvelun huoltotöiden takia. Pyrimme avaamaan tuotteet mahdollisimman pian. Voit lukea digikirjoja pdf-muodossa toistaiseksi täältä.

Hankintadirektiivin soveltaminen ennen uutta hankintalakia -videokoulutus 1 käyttäjä

Videokoulutuksen tarkoituksena on tarjota laajalle yleisölle kuratoitu tietopaketti siitä, miten EU:n hankintadirektiivin suoraan sovellettavaa osaa sovelletaan ennen hankintalain voimaantuloa.

Hankintalain myöhästyminen aiheuttaa välitilan, jossa meillä on voimassa vanha hankintalaki sekä EU:n uusi hankintadirektiivi, joka sisältää suoraan sovellettavia säännöksiä.

Kenelle?

  • Hankintayksikköjen henkilökunta (laajasti)
  • Hankintapäällikkö
  • Myyntipäällikkö
  • Myyntijohtaja
  • Toimitusjohtaja
  • Talouspäällikkö
  • Talousjohtaja
  • Creditan asiakas

Hankintalaissa on tekeillä suuri muutos ja koko hankintalaki uudistetaan EU-direktiivin (2014/24/EU) perusteella. Hankintalain uudistus on viivästynyt, mutta hankintadirektiivin suora soveltaminen on kuitenkin alkanut jo 18.4.2016. Tämän seurauksena suurta osaa direktiiviä sovelletaan suoraan, vaikka vanha hankintalaki on yhä voimassa.

Tarjousten laatijoiden tulee tietää miltä osin hankintalaki tulee muuttumaan, mutta toisaalta tarjoajien tulee myös ymmärtää mitä osia nykyisestä hankintalaista on vielä sovellettava. Esimerkiksi tietynlaiset sopimusmuutokset ovat nyt 18.4. jälkeen tiukasti säänneltyjä, koska direktiiviä sovelletaan osittain jo nyt suoraan. Direktiiviin voivat kuitenkin vedota vain toimittaja ja tuomioistuin, hankintayksikön pitää useasti noudattaa vanhaa sääntelyä. Sen sijaan hankintalain voimaantulon jälkeen myös hankintayksikkö voi vedota direktiivin suomiin uusiin mahdollisuuksiin.

Kouluttaja

Videokoulutuksessamme kokenut hankintajuridiikkaan erikoistunut lakimies Outi Jousi vastaa kuuteen keskeisimpään kysymykseen hankintadirektiivin suoraan soveltamiseen ennen uutta hankintalakia.

Yhdelle tai useammalle käyttäjälle:

Tilaa nyt videokoulutus itsellesi tai tiimisi käyttöön!

Tuotekuva
Hinta
117,80 € (sis. alv 24 %)
Tekijä

Jousi Outi

Saatavuus Saatavilla
Sivuja 0
Julkaisuvuosi 2016
Julkaisija
Painos 1.
ISBN
Tuotenumero provideo005
Myyntierä 1
Myyntiyksikkö KPL
Kirjastoluokka
Jaa:
Muuta aiheeseen liittyvää