Etäopetuksen helpottamiseksi avatut maksuttomat peruskoulun digituotteet on suljettu palvelun huoltotöiden takia. Pyrimme avaamaan tuotteet mahdollisimman pian. Voit lukea digikirjoja pdf-muodossa toistaiseksi täältä.

Hankintalain kokonaisuudistus -videokoulutus 1 käyttäjä

Mitä yrityksen tulisi tietää hankintalain uudistuksesta? Mitkä ovat keskeisimmät kysymykset pk-yrityksille? Millaisia uusia elementtejä lakiin tulee ja mikä osa vanhaa lakia säilyy?

Hankintalain videokoulutus tarjoaa kuratoidun tietopaketin tulossa olevasta hankintalain kokonaisuudistuksesta. Hankintalakiin on tulossa suuria muutoksia, jotka pohjautuvat EU-direktiiviin. Uudistus on tulee todennäköisesti voimaan ensi vuoden alussa.

Kenelle?

Hankintayksikköjen henkilökunta (laajasti)
Hankintapäällikkö
Myyntipäällikkö
Myyntijohtaja
Toimitusjohtaja
Talouspäällikkö
Talousjohtaja
Creditan asiakas

Koko hankintalaki uudistetaan EU-direktiivin (2014/24/EU) perusteella

Uudistuksen myötä myös hankintayksikköjen tarjouspyyntökäytännöt tulevat muuttumaan, kun esim. kynnysarvot, hankintamenettelyn valinta ja markkinakartoitus muuttuvat tai tulevat uudeksi osaksi prosessia. Tehokas vastaaminen tarjouspyyntöihin edellyttää näiden tuntemista. Videokoulutuksemme tavoitteena on antaa tiivis kuva uudistuksen eri osa-alueista.

Kouluttaja

Koulutuksessa kokenut hankintajuridiikan tuntija asianajaja, OTL Tuomas Aho vastaa kuuteen keskeisimpään kysymykseen hankintalain uudistuksesta.

Yhdelle tai useammalle käyttäjälle:


Tilaa nyt videokoulutus itsellesi tai tiimisi käyttöön!

Tuotekuva
Hinta
117,80 € (sis. alv 24 %)
Tekijä

Aho Tuomas

Saatavuus Saatavilla
Sivuja 0
Julkaisuvuosi 2016
Julkaisija
Painos 1.
ISBN
Tuotenumero provideo004
Myyntierä 1
Myyntiyksikkö KPL
Kirjastoluokka
Jaa:
Muuta aiheeseen liittyvää