Juridiset asiakirjamallit, uudistettu painos

Juridiset asiakirjamallit -teos on käytännönläheinen opas juridisten asiakirjojen laatimiseen. Teokseen on koottu kattavasti asiakirjamalleja eri oikeudenaloilta, kaikkiaan malleja on yli 150. Asiakirjojen laatimista helpottavat selostusosiot, jotka kuvaavat mallien taustalla olevaa sääntelyä ja mallien soveltamistarkoitusta. Kaikki asiakirjamallit ovat myös ladattavissa sähköisesti helposti muokattaviksi pohjiksi. Lukija saa kirjan mukana tunnukset ja verkkosivun osoitteen, josta sähköiset mallit saa käyttöönsä.

Kirja perustuu vuonna 2010 julkaistuun Juridiset asiakirjamallit -teokseen, joka on laajasti uudistettu ja ajantasaistettu. Kirjaan on otettu useita uusia, erityisesti yritysten tarpeisiin suunnattuja asiakokonaisuuksia ja mallipohjia esimerkiksi yrityskauppoihin, työsuhteisiin ja verotukseen liittyen. Siviilioikeuden alalta kirjassa on asiakirjoja muun muassa perhe- ja perintöoikeudesta, velkasuhteista, vuokrasta sekä irtaimen ja kiinteistön kaupasta. Yritysoikeuden alalta on keskeiset mallit kaikista yhteisömuodoista. Asiakirjamalleja on laajasti myös rikos- ja prosessioikeudesta sekä ympäristöoikeuden alalta. 

Kirja soveltuu sekä juridiikan ammattilaisten että muiden juridisia asiakirjamalleja tarvitsevien käyttöön. Kirjan päivityksen ovat toteuttaneet Eversheds Asianajotoimisto Oy:n asiantuntijat.

Sinua voisi kiinnostaa myös
Tuotekuva
Hinta
98,00 € (sis. alv 10 %)
Tekijä
Saatavuus 4/2019
Sivuja 650
Julkaisuvuosi 2019
Julkaisija
Painos
ISBN 978-951-37-7350-2
Tuotenumero 37-7350-2
Myyntierä 1
Myyntiyksikkö KPL
Kirjastoluokka 33.03
Jaa:
Muuta aiheeseen liittyvää