Maankäyttö- ja rakennuslaki, 3., uudistettu laitos

Maankäyttö- ja rakennuslain kommentaari on alan perusteos, jossa selvitetään kaikki maankäyttö- ja rakennuslain pykälät, niiden tausta ja tulkinnat sekä oikeuskäytäntö. Tämä kolmas, uudistettu laitos on huolellisesti saatettu ajan tasalle sekä maankäyttölain että rakennuslain oikeuskäytäntöjen ja lain muutosten osalta.

Maankäyttö- ja rakennuslaki on keskeisimpiä ympäristölakejamme. Se sääntelee maankäyttöä ja rakentamista sekä näiden suhdetta ympäristöön. Maankäyttölaki ja rakennuslaki pitävät sisällään asema-, yleis- ja maakuntakaavoitusta koskevat sisällölliset ja menettelylliset säännökset sekä rakentamiseen ja muuhun maankäyttöön liittyvät lupa-asiat.

Kirja on välttämätön apuväline ja käsikirja kaikille maankäyttöä ja rakentamista sekä ympäristön- tai luonnonsuojelua koskevien kysymysten parissa ammatikseen työskenteleville. Teos on myös erinomainen tietolähde jokaiselle, joka joutuu tekemisiin kaavoituksen ja rakentamiseen liittyvien oikeudellisten kysymysten kanssa.

Tekijät

Teoksen ovat kirjoittaneet Helsingin yliopiston ympäristöoikeuden professori Vesa Majamaa, joka on toiminut lukuisissa kaavoitusta ja rakentamista koskevissa asiantuntijatehtävissä, ja Helsingin yliopiston ympäristö- ja energiaoikeuden professori sekä Aalto yliopiston talousoikeuden professori Ari Ekroos, joka muun muassa osallistui maankäyttö- ja rakennuslain valmisteluun.

Lue kirjaesittely Maankäyttö- lehdestä

Hinta
145,60 € (sis. alv 10 %)
Tekijä

Ekroos Ari

Majamaa Vesa

Saatavuus Varastossa
Sivuja 1396
Julkaisuvuosi 2015
Julkaisija Edita Publishing Oy
Painos 3.
ISBN 978-951-37-6533-0
Tuotenumero 37-6533-0
Myyntierä 1
Myyntiyksikkö KPL
Kirjastoluokka 33.23
Jaa:
Muuta aiheeseen liittyvää