Onnistunut sisältömarkkinointi ja riskien hallinta 10.10. - webinaari

Onnistuneella sisältömarkkinoinnilla saadaan lisäarvoa monenlaiseen toimintaan. Esimerkiksi perinteisten markkinointikirjeiden ja mainosten sijaan asiakkaita tai kohdeyleisöä tavoitellaan nyt kiinnostavilla asiantuntijasisällöillä ja monikanavaisella mielikuvamainonnalla.

Millaisia juridisia haasteita tämäntyyppiseen markkinointiin liittyy? Miten välttää inbound-markkinoijan tyypillisimmät virheet ja suunnitella markkinointi huolellisesti?


Asianajajat Hanna-Maija Elo ja Emilia Hodge käyvät webinaarikoulutuksessa läpi yleisimpiä kysymyksiä sisältömarkkinointiin liittyen. Tarkastelussa on muun muassa markkinoinnin sisältösekaannus ja harhaanjohtavuus, tunnistemerkinnät, pikaoppaiden tarjoamiseen liittyvät tietosuojakysymykset, viimeaikaiset maineennorkkimistapaukset sekä vertaileva mainonta.

Vuorovaikutteisessa webinaarissa kouluttajat käyvät läpi konkreettisia mainosesimerkkejä ja analysoivat niitä yhdessä osallistujien kanssa. Koulutuksessa opit tunnistamaan sisältömarkkinoinnin yleisimmät juridiset riskit ja osaat suunnitella markkinoinnin jatkossa onnistuneesti.


Koulutuksessa saat monipuolisen tietopaketin sisältömarkkinoinnin juridiikasta. Koulutus vastaa mm. seuraaviin kysymyksiin:

• Millainen on mainonnan sisältösekaannukseen liittyvä lainsäädäntö?

• Milloin markkinointi johtaa yleisöä harhaan?

• Haluaisit saattaa pikaoppaan yleisön saataville yhteystietoja vastaan. Mitä tietosuojasta ja datan käsittelystä tulee huomioida?

• Voinko viitata omassa sisällössäni tunnettuun vaikuttajaan tai suosittuun tapahtumaan laajemman yleisön tavoittamiseksi?

• Voiko tuotteita/palveluja verrata kilpaileviin tuotteisiin/palveluihin markkinoinnissa niiden paremmuutta korostaen?

Tämä webinaari on osa Some-markkinoinnin webinaarisarjaa, osallistu koko sarjaan täällä: https://www.editapublishing.fi/lakitieto/tuote/some-markkinoinnin-webinaarisarja.


Kenelle?

Koulutus soveltuu kaikille sisältömarkkinoinnin parissa työskenteleville ja aiheesta kiinnostuneille, erityisesti viestinnästä, markkinoinnin suunnittelusta ja toteutuksesta sekä tietosuoja-asioista vastuussa oleville henkilöille sekä muille asiantuntijoille. Koulutus on laadittu kaupallisten toimijoiden ja julkishallinnon organisaatioiden tarpeisiin.

Kouluttajat

Asianajaja, tavaramerkkiasiamies, varatuomari Hanna-Maija Elo, Partner, Properta Asianajotoimisto Oy

Asianajaja, tavaramerkkiasiamies, varatuomari Hanna-Maija Elolla on yli 20 vuoden kokemus immateriaalioikeuksiin, markkinointilainsäädäntöön ja sopimuksiin liittyvästä juridiikasta. Hanna-Maija toimii osakkaana immateriaalioikeudellisiin toimeksiantoihin erikoistuneessa Properta Asianajotoimisto Oy:ssä, joka on palkittu Managing Intellectual Property:n vuoden 2018 “IP Firm To Watch” -palkinnolla.

Asianajaja Emilia Hodge, Properta Asianajotoimisto Oy

Emilia Hodge on kokenut immateriaalioikeuksiin, kuluttaja- ja markkinointijuridiikkaan sekä tietosuojakysymyksiin erikoistunut asianajaja. Asiamiestyön lisäksi Lasanen on toiminut aikaisemmin lakimiehenä kansainvälisessä kuluttajatuotteiden myyntiin lukeutuvassa konsernissa, jossa hän on vastannut muun muassa sisäisten toimintakäytänteiden kehitystyöstä, brändin hallinnasta ja tietosuoja-asioista.

Tuotekuva

AIKA

10.10.2019 9:30-12:00


PAIKKA

Koulutus toteutetaan webinaarina

Webinaarin tallenne on osallistujien katsottavissa 6 kk koulutuksen jälkeen.

HINTA

Webinaari: 250 € + alv 24% / hlö

Lisäosallistujat samasta organisaatiosta 99 € + alv 24 % / hlö


Julkisen sektorin etuhinta -20 %

Edilex-käyttäjän etuhinta -20 %

Credita-käyttäjän etuhinta -20 %

Lakimiesliiton jäsenetu -20 %


(Alennus lasketaan perushinnasta. Alennuksia ei voi yhdistää muihin alennuksiin.)


VIIMEINEN ILMOITTAUTUMISPÄIVÄ
26.9.21019Lisätietoja ilmoittautumisesta:
Asiakaspalvelu, Edilex Pro
puh. 020 450 2040
edilexpro(at)edita.fi

Lisätietoja koulutuksesta:
Kehityspäällikkö Pirita Lyytikäinen
Puhelin 040 860 2520
pirita.lyytikainen(at) edita.fi

Jaa:
Muuta aiheeseen liittyvää