Etäopetuksen helpottamiseksi avatut maksuttomat peruskoulun digituotteet on suljettu palvelun huoltotöiden takia. Pyrimme avaamaan tuotteet mahdollisimman pian. Voit lukea digikirjoja pdf-muodossa toistaiseksi täältä.

Osakeyhtiö 1-2, 6., uudistettu painos

Osakeyhtiö-lakikirja on alan ehdoton perusteos, joka kattaa seikkaperäisenä käsikirjana koko osakeyhtiöoikeuden ja sisältää runsaasti viittauksia uuteen oikeuskäytäntöön.

Osakeyhtiö-teos on kirjoitettu erityisesti käytännön oikeuselämää varten. Kommentaari antaa vastauksia lukuisiin osakeyhtiölain ongelmiin ja lain asettamiin vaatimuksiin. Kirja ottaa kantaa myös moniin uusiin OYL:n tulkintatilanteisiin. Teos auttaa löytämään nopeasti vastaukset OYL:n asettamiin muotovaatimuksiin.

Kuudenteen, uudistettuun painokseen on päivitetty osakeyhtiölakiin syyskuuhun 2015 mennessä tulleet muutokset, ja teos on uudistettu vastaamaan uutta tilintarkastuslakia sekä muuta lainsäädäntöä. Uutta asiaa on muun muassa osakeyhtiön sähköisestä perustamisesta, kaupparekisterin protestimenettelystä, pörssiyhtiöitä koskevasta sääntelystä sekä uusista ohjeistuksista koskien sähköistä kaupparekisteriä. Teosta on muutoinkin tarkistettu. Kirjan yli 1300 oikeustapauksen ja viranomaisratkaisun joukossa on noin 80 tuoretta oikeustapausta. Kirja ilmestyy kahtena niteenä, joista molemmissa on oma asiasanahakemisto.

Teos on välttämätön työväline asianajajille, yritysten lakimiehille, tuomareille ja syyttäjille, yritys- ja talousjohdolle, pääomasijoittajille, tilintarkastajille ja kirjanpitoalan ammattilaisille.

Kalle Kyläkallio kertoo Osakeyhtiö-teoksesta - Katso video!

Tekijät

Teoksen kirjoittajat professori, emeritus Juhani Kyläkallio, asianajaja, varatuomari Olli Iirola ja asianajaja, varatuomari Kalle Kyläkallio ovat arvostettuja osakeyhtiöoikeuden asiantuntijoita, ja heillä on laaja käytännön kokemus yhtiöoikeuden alalta.

Hinta
195,00 € (sis. alv 10 %)
Tekijä

Kyläkallio Juhani

Kyläkallio Kalle

Iirola Olli

Saatavuus Varastossa
Sivuja 1711
Julkaisuvuosi 2015
Julkaisija Edita Publishing Oy
Painos 6., uud.p.
ISBN 978-951-37-6678-8
Tuotenumero 37-6678-8
Myyntierä 1
Myyntiyksikkö KPL
Kirjastoluokka 33.3

Kirja antaa osittain yksityiskohtaisempaa tietoa kuin muut. Meitä on kiitelty erityisesti oikeuskäytännön ja käytännön kokemusten vahvasta esilläolosta.

Kalle Kyläkallio

Jaa:
Muuta aiheeseen liittyvää

Lue Osakeyhtiö-teoksen kirjoittajien haastattelu Täysi-ikäinen tulkitsija