Tietosuojalait

Tietosuojalait-kirjaan on koottu kattavasti keskeiset tietosuojaan liittyvät kotimaiset ja kansainväliset säädökset yksiin kansiin. Kirja on erinomainen apuväline kaikille henkilötietojen kanssa työskenteleville, ja erityisen hyvin se soveltuu tietosuojavastaavien työvälineeksi.

Miten EU:n tietosuoja-asetus vaikuttaa henkilötietojen keräämiseen ja käytön suunnitteluun sekä tietojen hyödyntämiseen ja luovuttamiseen? Kirjaan on sisällytetty laajasti voimassaolevat tietosuojasäännökset sekä uusi Euroopan unionin yleinen tietosuoja-asetus, joka astuu voimaan vuoden 2018 keväällä.

Teos sisältää henkilötietoja koskevan yleissääntelyn lisäksi mm. sähköistä allekirjoitusta, terveystietoja ja työelämän tietosuojaa koskevat säädökset sekä viranomaisessa tapahtuvaa henkilötietojen käsittelyä ja viranomaistietojen julkisuutta koskevan sääntelyn. Kokoelma sisältää myös runsaasti oikeustapauksia ja toimituksellisia huomautuksia, jotka selventävät lainsäädäntöä lukijalle.

Säädökset on teoksessa ryhmitelty kaikkea henkilötietojen käsittelyä koskevaan yleissääntelyyn sekä lisäksi alakohtaisesti eri ammattialoja palveleviin kokonaisuuksiin. Teos tarjoaa kattavan esityksen uudesta tietosuojasääntelystä kaikille, joiden on tunnettava tietosuojalainsäädäntö työssään, kuten asiakas- ja henkilötietojen keräämisen ja käytön suunnittelusta vastaaville henkilöille sekä law and complience -asiantuntijoille. 

Asiantuntijana

Kirjan asiantuntijatoimittajana on toiminut asianajaja Hannu Järvinen (OTK, FM, CIPP/E), asianajotoimisto Boreniuksen tietosuojaryhmän vetäjä.

Tuotekuva
Hinta
88,40 € (sis. alv 10 %)
Tekijä
Saatavuus Varastossa
Sivuja 650
Julkaisuvuosi 2016
Julkaisija Edita Publishing Oy
Painos 1.
ISBN 978-951-37-6966-6
Tuotenumero 37-6966-6
Myyntierä 1
Myyntiyksikkö KPL
Kirjastoluokka 33.04
Jaa:
Muuta aiheeseen liittyvää