Työaikasäännökset - käytännön käsikirja

Työaikalakia uudistetaan vuonna 2017. Työryhmän on määrä saada työnsä valmiiksi kesällä 2017, ja lain odotetaan tulevan voimaan alkuvuodesta 2018.

Työaikasäännökset - käytännön käsikirja on uutta työaikalakia käytännönläheisesti käsittelevä kommentaariteos. Kirjassa käydään läpi työaikalain sisältö ja soveltaminen oikeustapauksineen sekä työaikadirektiivi. Erityisesti kiinnitetään huomiota erilaisiin työnteon ja työajan järjestämisen muotoihin kuten työaikapankkeihin sekä muihin työaikajoustoihin. Kirjassa käsitellään myös paikallista sopimista ja peilataan työaikaa työsuojelun näkökulmasta.

Teos on suunnattu HR-asiantuntijoille, esimiehille ja muille työnantajan edustajille, lakimiehille ja työsuojeluviranomaisille.

Tekijät

Kirjoittajista varatuomari Anu-Tuija Lehto työskentelee SAK:ssa lakimiehenä ja on myös työtuomioistuimen sekä työneuvoston jäsen. Hän on perehtynyt työoikeuteen ja ihmisoikeuskysymyksiin. Lehto on jäsenenä työaikalakia valmistelevassa työryhmässä. Varatuomari, asianajaja Matleena Engblom työskentelee asianajotoimisto Roihussa. Hän on toiminut työ- ja virkamiesoikeuden parissa lähes kahdenkymmenen vuoden ajan. Hän on suorittanut johtamisen erikoisammattitutkinnon ja työsuojelupäällikkökoulutuksen.

Lataa Konfliktit työpaikalla -opas!
Sinua voisi kiinnostaa myös
Tuotekuva
Hinta
86,30 € (sis. alv 10 %)
Tekijä

Lehto Anu-Tuija

Engblom Matleena

Saatavuus 4/2018
Sivuja 300
Julkaisuvuosi 2018
Julkaisija
Painos 1
ISBN 978-951-37-7227-7
Tuotenumero 37-7227-7
Myyntierä 1
Myyntiyksikkö KPL
Kirjastoluokka 33.44
Jaa:
Muuta aiheeseen liittyvää