Etäopetuksen helpottamiseksi avatut maksuttomat digituotteet on suljettu palvelun huoltotöiden takia. Pyrimme avaamaan tuotteet mahdollisimman pian. Voit lukea digikirjoja pdf-muodossa toistaiseksi täältä.

Työpaikan kemikaalilainsäädäntö 2019

Työpaikan kemikaalilainsäädäntö 2019 -kirja sisältää keskeisen kemikaalilainsäädännön ajantasaisessa muodossaan asiantuntijoiden kommentoimana. Kirjan avulla muutoksiin varautuminen on helppoa.

Kirja sisältää erittäin kattavasti kaikki yleiset kemikaalisäädökset. Kirjassa ovat kemikaaleja koskevat EU-asetukset, mm. ajantasainen REACH- ja CLP-asetus. Mukana on myös EU-asetus vaarallisten kemikaalien viennistä ja tuonnista. Lisäksi kirjassa käsitellään kemikaaliturvallisuuteen liittyvät kotimaiset säädökset ja STM:n asetukset.

Kirjassa käsitellään yksityiskohtaisesti kemikaalien käytöstä työpaikoilla annetut säädökset ja turvallisuusmääräykset. Kirjassa on myös kemikaaleja koskevaa ympäristölainsäädäntöä ja muuta lainsäädäntöä.

Tämä kirja on välttämätön työväline jokaiselle kemikaalisäädöksiä työssään tarvitsevalle.

Asiantuntijat

Sosiaali- ja terveysministeriön neuvotteleva virkamies Hanna Korhonen on kirjoittanut johdantotekstin Kemikaalilaki ja muut kansalliset kemikaalisäädökset ja Kemikaaleja koskevat EU-asetukset -osioihin, Työ- ja elinkeinoministeriön vanhempi hallitussihteeri Pauliina Kanerva Kemikaaliturvallisuus -osioon sekä sosiaali- ja terveysministeriön neuvotteleva virkamies Sirkku Saarikoski Kemikaalien käyttö työpaikoilla -osioon.

Hinta
145,00 € (sis. alv 10 %)
Tekijä
Saatavuus Varastossa
Sivuja 1252
Julkaisuvuosi 2019
Julkaisija Edita Publishing Oy
Painos
ISBN 978-951-37-7522-3
Tuotenumero 37-7522-3
Myyntierä 1
Myyntiyksikkö KPL
Kirjastoluokka 33.24
Jaa:
Muuta aiheeseen liittyvää