Työturvallisuusoikeus Digikirja

Työturvallisuusoikeus-teoksessa selvitetään käytännönläheisesti työturvallisuuslainsäädännön taustaa, soveltamisalaa, työnantajan työturvallisuusvelvoitteita ja menetelmiä niiden hoitamiseksi, työntekijän asemaa työturvallisuusasioissa, työterveyshuollon roolia osana työturvallisuutta sekä työsuojelun valvontaa ja rikkomusten seuraamuksia.

Kirjassa otetaan huomioon työympäristössä tapahtuneet muutokset ja ajankohtaiset ilmiöt - esimerkiksi yleistynyt etätyön tekeminen, ulkomaankomennukset ja yksintyöskentely palvelualoilla - ja selvitetään, miten työturvallisuusvelvoitteet ovat hoidettavissa näissä tilanteissa. Esimerkkeinä käsiteltävistä kokonaisuuksista voidaan mainita henkinen työsuojelu ja psykososiaalinen kuormitus, samoin kuin työturvallisuusvelvoitteet yhteisillä työpaikoilla.

Teos on suunnattu esimiehille, henkilöstön edustajille, HR-asiantuntijoille ja työturvallisuusasioiden kanssa tekemisissä oleville lakimiehille. Se soveltuu myös perusteokseksi erilaisiin opintoihin.

Tekijät

Monipuoliseen kirjoittajakaartiin lukeutuvat OTT, työ- ja sosiaalioikeuden dosentti Jaana Paanetoja työneuvostosta, lakimies Vesa Ullakonoja Lounais-Suomen aluehallintovirastosta, työoikeuden professori Seppo Koskinen, lakimies Heli Tikkanen työ- ja elinkeinoministeriöstä, hallitussihteeri Anne Vänskä sosiaali- ja terveysministeriöstä, ylitarkastaja Jenny Rintala Etelä-Suomen aluehallintovirastosta, asianajaja, osakas Toni Sortti Asianajotoimisto Roihusta, työmarkkinajohtaja Nina Meincke ja lakimies Johanna Havula SOK:sta, lakimies Anu-Tuija Lehto SAK:sta, asiantuntijalääkäri Jan Schugk EK:sta sekä asianajaja, osakas Timo Jarmas Asianajotoimisto Evershedsistä.

Tuotekuva
Hinta
91,50 € (sis. alv 24 %)
Tekijä

Havula Johanna

Jarmas Timo

Koskinen Seppo

Lehto Anu-Tuija

Meincke Nina

Paanetoja Jaana

Rintala Jenny

Schugk Jan

Sortti Toni

Tikkanen Heli

Ullakonoja Vesa

Vänskä Anne

Saatavuus Saatavilla
Sivuja 400
Julkaisuvuosi 2018
Julkaisija Edita Publishing Oy
Painos
ISBN 978-951-37-7316-8
Tuotenumero 37-7316-8
Myyntierä 1
Myyntiyksikkö KPL
Kirjastoluokka 33.44
Jaa:
Muuta aiheeseen liittyvää