Etäopetuksen helpottamiseksi avatut maksuttomat digituotteet on suljettu palvelun huoltotöiden takia. Pyrimme avaamaan tuotteet mahdollisimman pian. Voit lukea digikirjoja pdf-muodossa toistaiseksi täältä.

Uuden asunnon kauppa, 3., uudistettu laitos

Uuden asunnon kauppa on kokonaisvaltainen esitys uuden asunnon kauppaa koskevasta lainsäädännöstä. Kirjassa käydään läpi ennakkomarkkinointiin, rakentamisvaiheen suojajärjestelmään sekä valmiin uuden asunnon kauppaan liittyvä lainsäädäntö ja tuorein oikeuskäytäntö. Lisäksi arvioidaan uuden asunnon kauppaan liittyvää virhevastuuta mahdollisine seuraamuksineen niin myyjän kuin ostajankin kannalta.

3., uudistetussa painoksessa on otettu huomioon tuoreimmat korkeimman oikeuden ja hovioikeuksien ratkaisut sekä kuluttajariitalautakunnan ratkaisukäytäntö. Teoksen käytettävyyttä lisäävät asia- ja oikeustapaushakemistot. Kirjassa on käyty läpi myös menettely kuluttajariitalautakunnassa.

Tekijä

Kirjan kirjoittaja Petri Keskitalo on asianajaja, oikeustieteen lisensiaatti ja varatuomari. Hän on erikoistunut asunto- ja kiinteistökauppaa koskeviin oikeudellisiin kysymyksiin ja toimii asianajajana Asianajotoimisto Properta Oy:ssä. Keskitalo on mm. Suomen Kiinteistönvälittäjäliiton laki- ja lausuntovaliokunnan jäsen. Hän toimii kouluttajana sekä kiinteistönvälittäjille että lakimiehille.

Hinta
73,00 € (sis. alv 10 %)
Tekijä

Keskitalo Petri

Saatavuus Varastossa
Sivuja 320
Julkaisuvuosi 2018
Julkaisija Edita Publishing Oy
Painos 3.
ISBN 978-951-37-7397-7
Tuotenumero 37-7397-7
Myyntierä 1
Myyntiyksikkö KPL
Kirjastoluokka 33.331
Jaa:
Muuta aiheeseen liittyvää