Velallisen rikokset - Tunnusmerkistöt ja yleiset opit

Velallisen rikokset - Tunnusmerkistöt ja yleiset opit -teos sisältää kattavan ja käytännönläheisen esityksen kaikista RL 39 luvun velallisen rikosten tunnusmerkistöistä sekä niiden tulkintaan liittyvistä keskeisistä KKO:n ja EIT:n ratkaisuista.

Teoksessa käsitellään mm. maksukyvyttömyyslainsäädännön, itsekriminointisuojan ja yhtiölainsäädännön vaikutusta velallisen rikosten tulkintaan. Lisäksi teoksessa annetaan tulkintasuosituksia osallisuusopista, tahallisuudesta sekä rikosten yksiköinnistä ja lainkonkurrenssista. Mukaan on otettu myös esimerkein havainnollistettuja laskelmia vahingonkorvauksista.

Tekijä

Reima Kukkonen, OTT, VT, HTM, PPVT (poliisipäällystön virkatutkinto) toimii Itä-Suomen yliopiston oikeustieteiden laitoksen rikos- ja prosessioikeuden yliopistonlehtorina. Kukkonen on toiminut aiemmin paikallispoliisissa mm. osastonjohtajana ja tutkinnanjohtajana. Lisäksi Kukkonen on työskennellyt Pohjois-Karjalan käräjäoikeudessa käräjätuomarin tehtävissä. Kukkonen on väitellyt vuonna 2016 Itä-Suomen yliopistossa aiheesta velallisen rikokset ja rikosoikeudellinen laillisuusperiaate. Kukkonen on kouluttanut useiden vuosien ajan eri ammattilaisia valtakunnallisissa ja paikallisissa tilaisuuksissa mm. velallisen rikoksista, itsekriminointisuojasta ja velallisen keinotekoisista varallisuusjärjestelyistä sekä todisteluun liittyvistä kysymyksistä.

Tuotekuva
Hinta
94,60 € (sis. alv 10 %)
Tekijä

Kukkonen Reima

Saatavuus 8/2018
Sivuja 400
Julkaisuvuosi 2018
Julkaisija Edita Publishing Oy
Painos 1
ISBN 978-951-37-7009-9
Tuotenumero 37-7009-9
Myyntierä 1
Myyntiyksikkö KPL
Kirjastoluokka 33.5
Jaa:
Muuta aiheeseen liittyvää