Virtuaalivaluutan tarjoaminen - käsikirja virtuaalivaluuttalain soveltamiseen

Kirja on Suomen ensimmäinen perusteos virtuaalivaluuttalaista. Se on käytännönläheinen käsikirja, jossa käydään läpi pykäläjärjestyksessä vuonna 2019 voimaan tullut laki virtuaalivaluutan tarjoajista. Teoksen tarkoitus on auttaa lukijaa hahmottamaan uuden lain mukanaan tuomat vaikutukset ja velvollisuudet sekä punnitsemaan eri toimintavaihtoehtoja. Kirjassa tuodaan myös esille uuteen lakiin liittyviä avoimia kysymyksiä, erityisesti lain tulkintaan liittyen. 

Teoksessa on huomioitu virtuaalivaluutan tarjoajista annetun lain lisäksi etenkin sen esityöt sekä EU:n viides rahanpesudirektiivi, johon uusi laki pitkälti pohjautuu. Lisäksi teoksessa keskiössä on Finanssivalvonnan heinäkuussa 2019 julkaisema Määräykset ja ohjeet 4/2019, jossa Finanssivalvonta on täsmentänyt virtuaalivaluutan tarjoajien velvoitteita.

Kirjan erityistä kohdeyleisöä ovat virtuaalivaluutan tarjoajien lisäksi sekä virtuaalivaluuttakentän asiantuntijat että yliopistot. Teos on kuitenkin myös muille alasta kiinnostuneille erinomainen tietopaketti virtuaalivaluuttojen maailmaan.

Kirjoittajat

Teoksen kirjoittajat Jon Hautamäki, Max Atallah ja Karri Koskikare ovat lakitoimisto Nordic Law Oy:n asiantuntijoita, joilla on monen vuoden kokemus virtuaalivaluuttoihin ja fintech-yhtiöihin liittyvästä toimintakentästä. Tämä takaa sen, että kirja on laajuudeltaan ja sisällöltään alansa ehdoton ykkösteos.

Hinta
69,00 € (sis. alv 10 %)
Tekijä

Hautamäki Jon

Atallah Max

Koskikare Karri

Saatavuus Varastossa
Sivuja 256
Julkaisuvuosi 2019
Julkaisija Edita Publishing Oy
Painos 1.
ISBN 978-951-37-7620-6
Tuotenumero 37-7620-6
Myyntierä 1
Myyntiyksikkö KPL
Kirjastoluokka 33.36
Jaa:
Muuta aiheeseen liittyvää