Basic Bites: Grammar and Communication Tools Digikirja (6 kk)

Basic Bites: Grammar & Communication Tools on uusi, digitaalinen oppimateriaali englannin kieliopin ja viestinnän työkalujen oppimiseen. Basic Bites on suunnattu ammatillisiin perustutkinto-opintoihin, ja se soveltuu monen alan opiskelijoille. Se sopii myös jo työelämässä oleville kieliopin ja viestinnän työkalujen kertaukseen.

Materiaali koostuu kahdesta osiosta. Kielioppiosiossa käydään kattavasti ja kiinnostavasti läpi keskeiset kielioppiasiat. Viestinnän osiossa lähdetään liikkeelle omasta kielten oppimishistoriasta ja tarjotaan vinkkejä ja apuvälineitä kielen opiskeluun. Lisäksi käsitellään muun muassa kirjallista viestintää työelämässä, puhelinkieltä ja ajan ilmauksia. Erityistä huomiota kiinnitetään ääntämisen harjoitteluun. Eri äänteiden lisäksi materiaalissa käsitellään intonaatiota ja sanapainotuksia.

Tutustu Basic Bitesin esittelyversioon.

Business Bites -sarja  |

Basic Bites kuuluu Business Bites -oppimateriaalisarjaan, josta ovat ilmestyneet myös Business Bites 1 ja Business Bites 2.

Business Bites -sarjan oppimateriaalit sisältävät monipuolisia tekstejä ja dialogeja, vaihtelevia harjoituksia, videoita, animaatioita ja muita rikasteita. Tekstit ja harjoitukset ovat käytännönläheisiä ja mahdollisuuksien mukaan autenttisia. Harjoituksissa pyritään kehittämään oppijan työelämätaitoja ja rohkaistaan ilmaisemaan itseään kielitaidosta riippumatta. Materiaaleissa esitellään erilaisia englannin puhujia ja korostetaan englannin asemaa maailmankielenä.

Monipuolinen digikirja on aina mukana  |

Digikirjan tehtävät ovat interaktiivisia, ja opiskelija saa heti palautteen osaamisestaan. Digikirjaan voi tehdä hakuja, korostuksia ja muistiinpanoja. Tekemäsi muistiinpanot ja korostukset näkyvät aina, vaikka vaihtaisit käyttämääsi laitetta. Voit käyttää digikirjaa millä tahansa laitteella, jossa on yhteys internetiin. Tekstit toimivat myös offline-tilassa.

Digikirjat toimivat parhaiten yleisimpien selainten ajantasaisilla versioilla.

Tutustu digikirjan pikaohjeisiin.

Digikirjan käyttöoikeus  |

Digikirjan käyttöoikeus on voimassa 6 kk ostopäivästä. Lisenssin voimassaoloaikana voit halutessasi jatkaa sen kestoa 24 kuukauteen maksamalla lisämaksun 14,40 euroa. Voit ostaa myös suoraan 24 kuukauden lisenssin.

Lisenssi on henkilökohtainen ja se sisältää myös aineiston mahdollisen päivityksen. Käytössäsi on siis aina aineiston viimeisin versio. Aineistoa ei saa myydä, vuokrata, levittää tai jakaa edelleen. Sähköisillä tuotteilla ei ole peruutus- tai palautusoikeutta.

Digikirjasta on saatavilla myös 24 kk lisenssi ja organisaatiolisenssi.

Näin otat digikirjan käyttöösi

1. Lisää digikirja ostoskoriin.
2. Maksa tilauksesi verkkopankki- tai luottokorttimaksulla. Tilaukselle ei tule muita kuluja.
3. Täytä kenttiin omat tietosi, vaikka maksaja olisikin joku muu (sähköpostiosoite on käyttäjätunnuksesi, jolla pääset kirjautumaan digikirjaan).
4. Päätettyäsi tilauksen saat sähköpostiisi salasanan, jolla pääset kirjautumaan omaan profiiliisi (tarkista roskapostikansio, jos viesti ei tule heti).
5. Löydät ostamasi digikirjat heti Omat tuotteet -näkymästä.

Vinkkejä
- Vaihda salasana helposti muistettavaksi Omat tiedot -näkymässä.
- Jos olet laitteen ainoa käyttäjä, tee Omat tuotteet -näkymästä kirjanmerkki ja täppää kohta "Muista kirjautuminen", kun kirjaudut sisään seuraavan kerran.
- Ongelmatilanteissa kannattaa tutustua Usein kysyttyihin kysymyksiin.

Hinta
20,10 € (sis. alv 10 %)
Tekijä

Heinonen Linda

Vesterinen Maaria

Saatavuus Saatavilla
Sivuja 0
Julkaisuvuosi 2018
Julkaisija
Painos
ISBN 978-951-37-7299-4
Tuotenumero 37-7299-4
Myyntierä 1
Myyntiyksikkö KPL
Kirjastoluokka K89.5
Jaa:
Muuta aiheeseen liittyvää