Business Bites I Digikirja (24 kk)

Business Bites on uusi, digitaalinen englannin oppimateriaalikokonaisuus, joka on suunnattu erityisesti merkonomitutkinnon opintoihin. Business Bites I kattaa uuden opetussuunnitelman mukaiset yhteiset opinnot (OPS 2018 Liiketoiminnan perustutkinto: Viestintä- ja vuorovaikutusosaaminen). Materiaali soveltuu kaikille, jotka haluavat kerrata tai opiskella englannin perusasioita digitaalisesti.

Business Bites I:n aiheita ovat itsestä ja opinnoista kertominen, työhön ja työnhakuun liittyvä viestintä sekä tuotteista ja palveluista kertominen. 

Business Bites -oppimateriaalit sisältävät monipuolisia tekstejä ja dialogeja, vaihtelevia harjoituksia, videoita, animaatioita ja muita rikasteita. Tekstit ja harjoitukset ovat käytännönläheisiä ja mahdollisuuksien mukaan autenttisia. Harjoituksissa pyritään kehittämään oppijan työelämätaitoja ja rohkaistaan ilmaisemaan itseään kielitaidosta riippumatta. Materiaaleissa esitellään erilaisia englannin puhujia ja korostetaan englannin asemaa maailmankielenä.

Kokonaisuuteen kuuluvat myös kielioppia ja viestinnän työkaluja käsittelevä Basic Bites sekä asiakaspalveluenglantiin keskittyvä Business Bites II.

Tutustu Business Bites I:n esittelyversioon.

Business Bites I:stä on saatavilla erillinen opettajan digikirja, joka sisältää digikirjan lisäksi opettajan aineiston ja äänitteen erillisinä tiedostoina. Lisäksi saatavilla on organisaatiolisenssi, joka ei sisällä opettajan aineistoa.

Monipuolinen digikirja on aina mukana

Digikirjan tehtävät ovat interaktiviisia, ja opiskelija saa heti palautteen osaamisestaan. Tekstit ja kuuntelutehtävät voi kuunnella ääniraitana. Digikirjaan voi tehdä hakuja, korostuksia ja muistiinpanoja. Tekemäsi muistiinpanot ja korostukset näkyvät aina, vaikka vaihtaisit käyttämääsi laitetta. Voit käyttää digikirjaa millä tahansa laitteella, jossa on yhteys internetiin. Tekstit toimivat myös offline-tilassa.

Digikirjat toimivat parhaiten yleisimpien selainten ajantasaisilla versioilla.

Tutustu digikirjan käyttöohjeisiin.

Digikirjan käyttöoikeus

Digikirjan käyttöoikeus on voimassa 24 kk ostopäivästä. Voit ostaa myös 6 kk lisenssin.

Lisenssi on henkilökohtainen ja se sisältää myös aineiston mahdollisen päivityksen. Käytössäsi on siis aina aineiston viimeisin versio. Aineistoa ei saa myydä, vuokrata, levittää tai jakaa edelleen. Sähköisillä tuotteilla ei ole peruutus- tai palautusoikeutta.

Näin otat digikirjan käyttöösi

1. Lisää digikirja ostoskoriin.
2. Maksa tilauksesi verkkopankki- tai luottokorttimaksulla. Tilaukselle ei tule muita kuluja.
3. Täytä kenttiin omat tietosi, vaikka maksaja olisikin joku muu (sähköpostiosoite on käyttätunnuksesi, jolla pääset kirjautumaan digikirjaan).
4. Päätettyäsi tilauksen saat sähköpostiisi salasanan, jolla pääset kirjautumaan omaan profiilisi (tarkista roskapostikansio, jos viesti ei tule heti).
5. Löydät ostamasi digikirjat heti Omat tuotteet -näkymästä.

Vinkkejä

  • Vaihda salasana helposti muistettavaksi Omat tiedot -näkymässä.
  • Jos olet laitteen ainoa käyttäjä, tee Omat tuotteet -näkymästä kirjanmerkki ja täppää kohta "Muista kirjautuminen", kun kirjaudut sisään seuraavan kerran.
  • Ongelmatilanteissa kannattaa tutustua Usein kysyttyihin kysymyksiin.
Hinta
25,80 € (sis. alv 24 %)
Tekijä

Heinonen Linda

Vesterinen Maaria

Saatavuus Saatavilla
Sivuja 0
Julkaisuvuosi 2017
Julkaisija
Painos 1.
ISBN 978-951-37-7208-6
Tuotenumero 37-7208-6
Myyntierä 1
Myyntiyksikkö KPL
Kirjastoluokka K89.5
Belma logo

Business Bites I sai hopeaa Best European Learning Materials -kilpailussa 2018 ammatillisten oppimateriaalien kategoriassa.

Business Bites I on saanut pedagogisista ansioistaan Kokoa-sertifikaatin. Erityistä kiitosta se sai mm. laadukkaasta teksti-, video- ja äänimateriaalista sekä yhteistyöskentelyyn ohjaavista tehtävänannoista.
Jaa:
Muuta aiheeseen liittyvää
Lue lisää menetyksestämme Best European Learning Materials -kilpailussa tiedotteesta

Lue lisää Kokoa-sertifikaatista ja tekijöiden tunnelmista blogistamme.