Business Bites II: Customer Service Skills Digikirja (6 kk)

Business Bites II: Customer Service Skills on digitaalinen englannin oppimateriaali, joka kuuluu Business Bites -oppimateriaalikokonaisuuteen. Business Bites II on suunnattu liiketoiminnan perustutkinnon tutkinnon osaan Asiakaspalvelu.

Business Bites II:ssa käsitellään monipuolisesti ja oivaltavasti asiakaspalvelutyössä tarvittavia englannin kielen taitoja. Materiaali on jaettu kahtia niin, että ensimmäisessä osiossa käsitellään kaupan alan tilanteita ja toisessa toimistotöissä ja palveluissa, erityisesti rahoitusalalla, tarvittavaa kielitaitoa. Käsiteltäviä aiheita ovat muun muassa erilaiset asiakaspalvelu- ja neuvontatilanteet kasvotusten, puhelimitse ja verkossa, tuotteista ja palveluista kertominen suullisesti ja kirjallisesti sekä reklamaatiotilanteet.

Tutustu Business Bites II:n esittelyversioon.

Monipuolinen digikirja on aina mukana

Digikirjan tehtävät ovat interaktiivisia, ja opiskelija saa heti palautteen osaamisestaan. Digikirjaan voi tehdä hakuja, korostuksia ja muistiinpanoja. Tekemäsi muistiinpanot ja korostukset näkyvät aina, vaikka vaihtaisit käyttämääsi laitetta. Voit käyttää digikirjaa millä tahansa laitteella, jossa on yhteys internetiin. Tekstit toimivat myös offline-tilassa.

Digikirjan toimivat parhaiten yleisimpien selainten (Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari) ajantasaisilla versioilla.

Tutustu digikirjan pikaohjeisiin.

Digikirjan käyttöoikeus

Digikirjan käyttöoikeus on voimassa 6 kk ostopäivästä. Lisenssin voimassaoloaikana voit halutessasi jatkaa sen kestoa 24 kuukauteen maksamalla lisämaksun 10,30 euroa (2019). Voit ostaa myös suoraan 24 kuukauden lisenssin.

Lisenssi on henkilökohtainen ja se sisältää myös aineiston mahdollisen päivityksen. Käytössäsi on siis aina aineiston viimeisin versio. Aineistoa ei saa myydä, vuokrata, levittää tai jakaa edelleen. Sähköisillä tuotteilla ei ole peruutus- tai palautusoikeutta.

Digikirjasta on saatavilla myös 24 kk lisenssi ja organisaatiolisenssi.

Näin otat digikirjan käyttöösi

1. Lisää digikirja ostoskoriin.
2. Maksa tilauksesi verkkopankki- tai luottokorttimaksulla. Tilaukselle ei tule muita kuluja.
3. Täytä kenttiin omat tietosi, vaikka maksaja olisikin joku muu (sähkäpostiosoite on käyttäjätunnuksesi, jolla pääset kirjautumaan digikirjaan).
4. Päätettyäsi tilauksen saat sähköpostiisi salasanan, jolla pääset kirjautumaan omaan profiiliisi (tarkista roskapostikansio, jos viesti ei tule heti).
5. Löydät ostamasi digikirjat heti Omat tuotteet -näkymästä.

Vinkkejä
- Vaihda salasana helposti muistettavaksi Omat tiedot -näkymässä.
- Jos olet laitteen ainoa käyttäjä, tee Omat tuotteet - näkymästä kirjanmerkki ja täppää kohta "Muista kirjautuminen", kun kirjaudut sisään seuraavan kerran.
- Ongelmatilanteissa kannattaa tutustua Usein kysyttyihin kysymyksiin.

Tuotekuva
Hinta
15,50 € (sis. alv 24 %)
Tekijä

Heinonen Linda

Vesterinen Maaria

Saatavuus Saatavilla
Sivuja 0
Julkaisuvuosi 2019
Julkaisija
Painos
ISBN 978-951-37-7261-1
Tuotenumero 37-7261-1
Myyntierä 1
Myyntiyksikkö KPL
Kirjastoluokka K89.5
Jaa:
Muuta aiheeseen liittyvää