Gå med vinst! Affärssvenska för högskolor. Digikirja (24 kk)

Gå med vinst! on käytännönläheinen oppimateriaali korkea-asteen ruotsin opetukseen. Tradenomin työtehtävissä tarvittavaa kielitaitoa harjoitetaan kirjassa monipuolisten tekstien ja tehtävien sekä kattavan sanaston avulla. Gå med vinst! on vahvasti työelämälähtöinen, moderni ja selkeä oppimateriaali, joka soveltuu myös yrityskoulutukseen ja itsenäiseen opiskeluun.

Kirjan teemoja ovat opinnot, työnhaku ja työelämä, yrittäjyys ja yritystoiminta, messut, yritys- ja tuote-esittely, markkinointi ja asiakaspalvelu, talous ja rahoitus sekä liikeviestintä. Kirjan lopussa on kielioppiosio, jota voi käyttää oppimateriaalina myös kertaavalla kurssilla.

Tutustu kirjan sisällysluetteloon.

Tutustu digikirjan esittelyversioon.

Monipuolinen digikirja on aina mukana |

Digikirjan tehtävät ovat interaktiivisia, ja opiskelija saa heti palautteen osaamisestaan. Tekstit ja kuuntelutehtävät voi kuunnella ääniraitana. Digikirjaan voi tehdä hakuja, korostuksia ja muistiinpanoja. Tekemäsi muistiinpanot ja korostukset näkyvät aina, vaikka vaihtaisit käyttämääsi laitetta. Voit käyttää digikirjaa millä tahansa laitteella, jossa on yhteys internetiin. Tekstit toimivat myös offline-tilassa.

Digikirjat toimivat parhaiten yleisimpien selainten ajantasaisilla versioilla.

Digikirjan käyttöoikeus |

Digikirjan käyttöoikeus on voimassa 24 kk ostopäivästä. Digikirjasta on saatavilla myös 6 kuukauden lisenssi.

Lisenssi on henkilökohtainen ja se sisältää myös aineiston mahdollisen päivityksen. Käytössäsi on siis aina aineiston viimeisin versio. Aineistoa ei saa myydä, vuokrata, levittää tai jakaa edelleen. Sähköisillä tuotteilla ei ole peruutus- tai palautusoikeutta.

Näin otat digikirjan käyttöösi

1. Lisää digikirja ostoskoriin.
2. Maksa tilauksesi verkkopankki- tai luottokorttimaksulla. Tilaukselle ei tule muita kuluja.
3. Täytä kenttiin omat tietosi, vaikka maksaja olisikin joku muu (sähköpostiosoite on käyttäjätunnuksesi, jolla pääset kirjautumaan digikirjaan).
4. Päätettyäsi tilauksen saat sähköpostiisi salasanan, jolla pääset kirjautumaan omaan profiiliisi (tarkista roskapostikansio, jos viesti ei tule heti).
5. Löydät ostamasi digikirjat heti Omat tuotteet -näkymästä.

Vinkkejä
- Vaihda salasana helposti muistettavaksi Omat tiedot -näkymästä.
- Jos olet laitteen ainoa käyttäjä, tee Omat tuotteet -näkymästä kirjanmerkki ja täppää kohta "Muista kirjautuminen", kun kirjaudut sisään seuraavan kerran.
- Ongelmatilanteissa kannattaa tutustua Usein kysyttyihin kysymyksiin.

Tuotekuva
Hinta
40,20 € (sis. alv 10 %)
Tekijä

Hanska Sari

Keränen Marit

Lehtoviita Kirsi

Pirttilä Mia

Saatavuus Saatavilla
Sivuja 320
Julkaisuvuosi 2017
Julkaisija
Painos 1.
ISBN 978-951-37-7206-2
Tuotenumero 37-7206-2
Myyntierä 1
Myyntiyksikkö KPL
Kirjastoluokka K 89.31

Tutustu ominaisuuksiin ja testaa toimivuus omalla laitteellasi avaamalla näytedigikirja →

Jaa:
Muuta aiheeseen liittyvää