Kontakt - Teknisk svenska Digikirja (24 kk)

Kontakt - Teknisk svenska on tiivis, mutta kattava tekniikan ruotsin oppikirja, joka on suunnattu erityisesti ammattikorkeakoulujen opiskelijoille. Kirja sopii myös niille, jotka haluavat opiskella ja kerrata tekniikan alan työtehtävissä tarvittavaa ruotsia.

Kontakt - Teknisk svenska -kirjan ensimmäisessä osiossa käsitellään opintoihin ja työelämään liittyviä teemoja, jotka soveltuvat kaikille ammattialoille. Toisessa osiossa keskitytään eri ammattialoihin ja niiden erikoistermistöön. Kirjan loppuun on koottu keskeisimmät kielioppiasiat. Kirja sisältää myös erittäin laajan sanaston.

Tutustu kirjan sisällysluetteloon.

Tutustu digikirjan esittelyversioon.

Monipuolinen digikirja on aina mukana |

Digikirjassa on samat sisällöt kuin painetussa kirjassa. Digikirjan tehtävät ovat interaktiivisia, ja opiskelija saa heti palautteen osaamisestaan. Tekstit ja kuuntelutehtävät voi kuunnella ääniraitana. Digikirjaan voi tehdä hakuja, korostuksia ja muistiinpanoja. Tekemäsi muistiinpanot ja korostukset näkyvät aina, vaikka vaihtaisit käyttämääsi laitetta. Voit käyttää digikirjaa millä tahansa laitteella, jossa on yhteys internetiin. Tekstit toimivat myös offline-tilassa.

Tutustu digikirjan käyttöohjeisiin.

Digikirjan käyttöoikeus |

Digikirjan käyttöoikeus on voimassa 24 kuukautta ostopäivästä. Digikirjasta on saatavilla myös 6 kuukauden lisenssi sekä organisaatiolisenssi.

Käyttöoikeus on henkilökohtainen ja se sisältää myös aineiston mahdollisen päivityksen. Käytössäsi on siis aina aineiston viimeisin versio. Aineistoa ei saa myydä, vuokrata, levittää tai jakaa edelleen. Sähköisellä tuotteella ei ole peruutus- ja palautusoikeutta.

Näin otat digikirjan käyttöösi

1. Lisää digikirja ostoskoriin.

2. Maksa tilauksesi verkkopankki- tai luottokorttimaksulla. Tilaukselle ei tule muita kuluja.

3. Täytä kenttiin omat tietosi, vaikka maksaja olisikin joku muu (sähköpostiosoite on käyttäjätunnuksesi, jolla pääset kirjautumaan digikirjaan).

4. Päätettyäsi tilauksen saat sähköpostiisi salasanan, jolla pääset kirjautumaan omaan profiilisi (tarkista roskapostikansio, jos viesti ei tule heti).

5. Löydät ostamasi digikirjat heti Omat tuotteet -näkymästä.

Vinkkejä:

  • Vaihda salasanasi helposti muistettavaksi Omat tiedot -näkymässä.
  • Jos olet laitteen ainoa käyttäjä, tee Omat tuotteet -näkymästä kirjanmerkki ja täppää kohta "Muista kirjautuminen", kun kirjaudut sisään seuraavan kerran.
  • Ongelmatilanteissa kannattaa tutustua Usein esitettyihin kysymyksiin.
Hinta
29,30 € (sis. alv 10 %)
Tekijä

Pietilä Anna-Maija

Saatavuus Saatavilla
Sivuja 245
Julkaisuvuosi 2017
Julkaisija
Painos 1
ISBN 978-951-37-7201-7
Tuotenumero 37-7201-7
Myyntierä 1
Myyntiyksikkö KPL
Kirjastoluokka K89.31

Tutustu ominaisuuksiin ja testaa toimivuus omalla laitteellasi avaamalla näytedigikirja.

Jaa:
Muuta aiheeseen liittyvää