Lähihoitaja hyvinvoinnin tukena Digikirja (6 kk)

Lähihoitaja hyvinvoinnin tukena on uuden opetussuunnitelman mukainen (OPS 2018) oppikirja sosiaali- ja terveysalan perustutkintoon kahden pakollisen tutkinnonosan opintoihin: kasvun ja osallisuuden edistämiseen sekä hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistämiseen.

Lähihoitaja hyvinvoinnin tukena -digikirja tutustuttaa opiskelijat ilmiöpohjaisesti erilaisiin elämäntilanteisiin, lähihoitajan toimintaympäristöihin sekä yhteiskunnan tuki- ja auttamisrakenteisiin. Tosipohjaiset tapausesimerkit havainnollistavat keskeisiä sisältöjä ja tuovat esille moninaisia näkökulmia yksilöiden ja perheiden tilanteisiin. Lue lisää|Näytä vähemmän

Laajaa materiaalia voi käyttää valikoiden niin opintojen alkuvaiheen kursseilla kuin myöhemmin osaamisalan valinnan jälkeen. Kirja käsittelee kattavasti myös osaamisaloihin kuuluvia sisältöjä, muun muassa:

  • lasten ja nuorten kasvatus ja hoito
  • ikääntyvien hoito ja kuntoutus
  • vammaistyö
  • mielenterveys- ja päihdetyö

Tutustu tästä digikirjan demoversioon.

Digikirja mahdollistaa monenlaiset opiskelu- ja opetustavat:

  • Laaja materiaali mahdollistaa eriyttämisen. Kirjasta voi poimia opetukseen vaikeusasteeltaan ja laajuudeltaan erilaisia osioita ja tehtäviä oman opetusryhmän tarpeisiin.
  • Digikirja soveltuu erinomaisesti myös itsenäiseen opiskeluun. Jokaisessa luvussa on muun muassa interaktiivisia tehtäviä, joilla voi tarkistaa, kuinka hyvin hallitsee luvun keskeiset käsitteet.

Monipuolinen digikirja on aina mukana |

Digikirjaan voi tehdä hakuja, korostuksia ja muistiinpanoja. Digikirjaan tehdyt muistiinpanot ja korostukset näkyvät aina, vaikka kirjaa luettaisiin eri laitteilla. Digikirjaa voi käyttää millä tahansa laitteella, jossa on yhteys internetiin. Tekstit toimivat myös offline-tilassa.

Digikirja sisältää oppimista tukevia toimintoja: tekstistä avautuu keskeisten käsitteiden selitykset sekä linkkejä lähteiden ja lisätiedon äärelle. Kirjassa on runsaasti pohdintatehtäviä verkko- ja videoaineistoista.

Digikirjat toimivat parhaiten yleisimpien selainten ajantasaisilla versioilla.

Digikirjan käyttöoikeus |

Digikirjan käyttöoikeus on voimassa 6 kk ostopäivästä. Lisenssin voimassaoloaikana voit halutessasi jatkaa sen kestoa 24 kuukauteen maksamalla lisämaksun. Voit ostaa myös suoraan 24 kuukauden lisenssin.

Lisenssi on henkilökohtainen ja se sisältää myös aineiston mahdollisen päivityksen. Käytössäsi on siis aina aineiston viimeisin versio. Aineistoa ei saa myydä, vuokrata, levittää tai jakaa edelleen. Sähköisillä tuotteilla ei ole peruutus- tai palautusoikeutta.

Näin otat digikirjan käyttöösi

1. Lisää digikirja ostoskoriin.
2. Maksa tilauksesi verkkopankki- tai luottokorttimaksulla. Tilaukselle ei tule muita kuluja.
3. Täytä kenttiin omat tietosi, vaikka maksaja olisikin joku muu (sähköpostiosoite on käyttäjätunnuksesi, jolla pääset kirjautumaan digikirjaan).
4. Päätettyäsi tilauksen saat sähköpostiisi salasanan, jolla pääset kirjautumaan omaan profiiliisi (tarkista roskapostikansio, jos viesti ei tule heti).
5. Löydät ostamasi digikirjat heti Omat tuotteet -näkymästä.

Vinkkejä:
- Vaihda salasana helposti muistettavaksi Omat tiedot -näkymässä.
- Jos olet laitteen ainoa käyttäjä, tee Omat tuotteet -näkymästä kirjanmerkki ja täppää kohta "Muista kirjautuminen", kun kirjaudut sisään seuraavan kerran.
- Ongelmatilanteissa kannattaa tutustua Usein kysyttyihin kysymyksiin.

Tuotekuva
Hinta
20,60 € (sis. alv 10 %)
Tekijä

Pimiä Mauri

Vatula-Pimiä Marja-Leena

Saatavuus Saatavilla
Sivuja 370
Julkaisuvuosi 2018
Julkaisija
Painos 1.
ISBN 978-951-37-7417-2
Tuotenumero 37-7417-2
Myyntierä 1
Myyntiyksikkö KPL
Kirjastoluokka 37

Katso vinkit digikirjan käyttöön ja miten materiaalia voi käyttää opetustyössä! 

Lähihoitaja hyvinvoinnin tukena -webinaaritallenne 17.1.2019

Näin käytät Editan digikirjaa
Kustannustoimittaja Tiia Kähärä

Lähihoitaja hyvinvoinnin tukena -materiaalin monipuoliset mahdollisuudet opetustyössä
Oppikirjailijat Marja-Leena Vatula-Pimiä ja Mauri Pimiä

Katso webinaaritallenne tästä.

Jaa:
Muuta aiheeseen liittyvää