Talousosaaja 2. Kirjanpito ja tilinpäätöskirjaukset. Digikirja, 6 kk

Talousosaaja 2. Kirjanpito ja tilinpäätöskirjaukset -digikirja käsittelee kirjanpitoa, arvonlisäverotusta, palkkakirjauksia, jaksotuksia ja tilinpäätöstä. Kirja tutustuttaa lukijan aiheseen monipuolisten tehtävien, käytännönläheisten esimerkkien, animaatioiden ja yli 50 opetusvideon avulla. Materiaali soveltuu erityisesti liiketalouden perustutkinnon osiin Kirjanpito ja Tilinpäätöskirjaukset.

Kirja sisältää monipuolisia harjoituksia, sekä Excel- ja PDF-muotoisia että digitaalisia harjoituksia, joista opiskelija saa välittömästi palautteen. Myös osaan Excel-harjoituksista sisältyy tehtävän tarkistusmahdollisuus. Niihin tehtäviin, joihin ei sisälly tarkistusmahdollisuutta, lisätään vastausmallit syksyn aikana. Kaikki päivitykset ja lisäykset siirtyvät automaattisesti digikirjan käyttäjille. 

Materiaaliin sisältyy myös kuuden kuukauden tositeaineisto. Tositeaineistoa käytettiin Taitaja2019-kilpailussa taloushallinnon materiaalina.

Kirjan sisältö  |

1 Liiketoiminnan perusprosessit ja kirjanpidon tarkoitus
2 Liiketapahtumat kirjanpidossa
3 Kirjanpidon kulku tilikaudesta toiseen
4 Arvonlisäverotus
5 Henkilöstökulut ja palkkakirjanpito
6 Käyttöomaisuuden jaksottaminen
7 Vaihto-omaisuus eli tavaraostojen jaksottaminen
8 Tilikauden tulojen ja menojen jaksottaminen
9 Tilinpäätös
10 Kirjanpidon erityiskysymyksiä

Tutustu Talousosaaja 2 -digikirjan esittelyversioon.

Monipuolinen digikirja on aina mukana  |

Digikirjan tehtävät ovat interaktiviisia, ja opiskelija saa heti palautteen osaamisestaan. Digikirjassa on hakutoiminto, ja siihen voi tehdä korostuksia ja muistiinpanoja. Tekemäsi muistiinpanot ja korostukset näkyvät aina, vaikka vaihtaisit käyttämääsi laitetta. Voit käyttää digikirjaa millä tahansa laitteella, jossa on yhteys internetiin. Tekstit toimivat myös offline-tilassa.

Digikirjat toimivat parhaiten yleisimpien selainten (Google Chrome, Mozilla Firefox ja Safari) ajantasaisilla versioilla.

Tutustu digikirjan käyttöohjeisiin.

Digikirjan käyttöoikeus  |

Digikirjan käyttöoikeus on voimassa 6 kk ostopäivästä. Lisenssin voimassaoloaikana voit halutessasi jatkaa sen kestoa 24 kuukauteen maksamalla lisämaksun 14,40 euroa (2019). Voit ostaa myös suoraan 24 kuukauden lisenssin.

Lisenssi on henkilökohtainen ja se sisältää myös aineiston mahdollisen päivityksen. Käytössäsi on siis aina aineiston viimeisin versio. Aineistoa ei saa myydä, vuokrata, levittää tai jakaa edelleen. Sähköisillä tuotteilla ei ole peruutus- tai palautusoikeutta.

Näin otat digikirjan käyttöösi

1. Lisää digikirja ostoskoriin.
2. Maksa tilauksesi verkkopankki- tai luottokorttimaksulla. Tilaukselle ei tule muita kuluja.
3. Täytä kenttiin omat tietosi, vaikka maksaja olisikin joku muu (sähköpostiosoite on käyttäjätunnuksesi, jolla pääset kirjautumaan digikirjaan).
4. Päätettyäsi tilauksen saat sähköpostiisi salasanan, jolla pääset kirjautumaan omaan profiiliisi (tarkista roskapostikansio, jos viesti ei tule heti).
5. Löydät ostamasi digikirjat heti Omat tuotteet -näkymästä.

Vinkkejä

- Vaihda salasana helposti muistettavaksi Omat tiedot -näkymässä.
- Jos olet laitteen ainoa käyttäjä, tee Omat tuotteet -näkymästä kirjanmerkki ja täppää kohta "Muista kirjautuminen", kun kirjaudut sisään seuraavan kerran.
- Ongelmatilanteissa kannattaa tutustua Usein kysyttyihin kysymyksiin.

Katso tästä esimerkki kirjan sisältämistä opetusvideoista.

Tuotekuva
Hinta
20,10 € (sis. alv 10 %)
Tekijä

Mikko Kurunsaari

Jyrki Rahikainen

Saatavuus Saatavilla
Sivuja 0
Julkaisuvuosi 2019
Julkaisija
Painos 1.
ISBN 978-951-37-7477-6
Tuotenumero 37-7477-6
Myyntierä 1
Myyntiyksikkö KPL
Kirjastoluokka 69.21
Jaa:
Muuta aiheeseen liittyvää