Talousosaaja 2. Kirjanpito ja tilinpäätöskirjaukset. Digikirja, 6 kk

Talousosaaja-digikirja käsittelee kirjanpitoa, arvonlisäverotusta, palkkakirjauksia, jaksotuksia ja tilinpäätöstä käytännönläheisesti. Kirja sisältää runsaasti tehtäviä, esimerkkejä, animaatioita ja opetusvideoita. Materiaali soveltuu erityisesti liiketalouden perustutkinnon osiin Kirjanpito sekä Tilinpäätöskirjaukset. 

Kirjassa käsitellään seuraavat teemat:
1. Yritystoiminnan perusprosessit ja kirjanpito
2. Kirjanpidon perusperiaatteet, kirjaussäännöt ja kirjaamisperusteet
3. Kirjanpidon kulku tilikaudesta toiseen
4. Arvonlisävero
5. Henkilöstökulut ja palkkakirjanpito
6. Käyttöomaisuuden jaksottaminen
7. Vaihto-omaisuuden jaksottaminen
8. Tilikauden tulojen ja menojen jaksottaminen
9. Tilinpäätös
10. Kirjanpidon erityiskysymyksiä.

Materiaaliin sisältyvää tositeaineistoa käytetään Taitaja2019-kilpailussa taloushallinnon materiaalina. Kirja ilmestyy kesällä 2019.

Monipuolinen digikirja on aina mukana

Digikirjan tehtävät ovat interaktiviisia, ja opiskelija saa heti palautteen osaamisestaan. Digikirjassa on hakutoiminto, ja siihen voi tehdä korostuksia ja muistiinpanoja. Tekemäsi muistiinpanot ja korostukset näkyvät aina, vaikka vaihtaisit käyttämääsi laitetta. Voit käyttää digikirjaa millä tahansa laitteella, jossa on yhteys internetiin. Tekstit toimivat myös offline-tilassa.

Digikirjat toimivat parhaiten yleisimpien selainten (Google Chrome, Mozilla Firefox ja Safari) ajantasaisilla versioilla.

Tutustu digikirjan käyttöohjeisiin.

Digikirjan käyttöoikeus

Digikirjan käyttöoikeus on voimassa 6 kk ostopäivästä. Lisenssin voimassaoloaikana voit halutessasi jatkaa sen kestoa 24 kuukauteen maksamalla lisämaksun 14,40 euroa (2019). Voit ostaa myös suoraan 24 kuukauden lisenssin.

Lisenssi on henkilökohtainen ja se sisältää myös aineiston mahdollisen päivityksen. Käytössäsi on siis aina aineiston viimeisin versio. Aineistoa ei saa myydä, vuokrata, levittää tai jakaa edelleen. Sähköisillä tuotteilla ei ole peruutus- tai palautusoikeutta.

Näin otat digikirjan käyttöösi

1. Lisää digikirja ostoskoriin.
2. Maksa tilauksesi verkkopankki- tai luottokorttimaksulla. Tilaukselle ei tule muita kuluja.
3. Täytä kenttiin omat tietosi, vaikka maksaja olisikin joku muu (sähköpostiosoite on käyttäjätunnuksesi, jolla pääset kirjautumaan digikirjaan).
4. Päätettyäsi tilauksen saat sähköpostiisi salasanan, jolla pääset kirjautumaan omaan profiiliisi (tarkista roskapostikansio, jos viesti ei tule heti).
5. Löydät ostamasi digikirjat heti Omat tuotteet -näkymästä.

Vinkkejä

- Vaihda salasana helposti muistettavaksi Omat tiedot -näkymässä.
- Jos olet laitteen ainoa käyttäjä, tee Omat tuotteet -näkymästä kirjanmerkki ja täppää kohta "Muista kirjautuminen", kun kirjaudut sisään seuraavan kerran.
- Ongelmatilanteissa kannattaa tutustua Usein kysyttyihin kysymyksiin.

Tuotekuva
Hinta
22,70 € (sis. alv 24 %)
Tekijä

Mikko Kurunsaari

Jyrki Rahikainen

Saatavuus Saatavilla
Sivuja 0
Julkaisuvuosi 2019
Julkaisija
Painos 1.
ISBN 978-951-37-7477-6
Tuotenumero 37-7477-6
Myyntierä 1
Myyntiyksikkö KPL
Kirjastoluokka 69.21
Jaa:
Muuta aiheeseen liittyvää