Talousosaaja 2. Kirjanpito ja tilinpäätöskirjaukset. Digikirja, organisaatiolisenssi

Talousosaaja-digikirja käsittelee kirjanpitoa, arvonlisäverotusta, palkkakirjauksia, jaksotuksia ja tilinpäätöstä käytännönläheisesti. Kirja sisältää runsaasti tehtäviä, esimerkkejä, animaatioita ja opetusvideoita. Materiaali soveltuu erityisesti liiketalouden perustutkinnon osiin Kirjanpito sekä Tilinpäätöskirjaukset. 

Kirjassa käsitellään seuraavat teemat:
1. Yritystoiminnan perusprosessit ja kirjanpito
2. Kirjanpidon perusperiaatteet, kirjaussäännöt ja kirjaamisperusteet
3. Kirjanpidon kulku tilikaudesta toiseen
4. Arvonlisävero
5. Henkilöstökulut ja palkkakirjanpito
6. Käyttöomaisuuden jaksottaminen
7. Vaihto-omaisuuden jaksottaminen
8. Tilikauden tulojen ja menojen jaksottaminen
9. Tilinpäätös
10. Kirjanpidon erityiskysymyksiä.

Materiaaliin sisältyvää tositeaineistoa käytetään Taitaja2019-kilpailussa taloushallinnon materiaalina. Kirja ilmestyy kesällä 2019.

Monipuolinen digikirja on aina mukana

Digikirjan tehtävät ovat interaktiviisia, ja opiskelija saa heti palautteen osaamisestaan. Digikirjassa on hakutoiminto, ja siihen voi tehdä korostuksia ja muistiinpanoja. Tekemäsi muistiinpanot ja korostukset näkyvät aina, vaikka vaihtaisit käyttämääsi laitetta. Voit käyttää digikirjaa millä tahansa laitteella, jossa on yhteys internetiin. Tekstit toimivat myös offline-tilassa.

Digikirjat toimivat parhaiten yleisimpien selainten (Google Chrome, Mozilla Firefox ja Safari) ajantasaisilla versioilla.

Tutustu digikirjan käyttöohjeisiin.

Organisaatiolisenssin käyttö

Organisaatiolisenssi on toistaiseksi voimassa oleva kestotilaus, johon voit ostaa haluamasi määrän käyttöoikeuksia. Organisaatiolisenssin hinta on 29,90 euroa/käyttöoikeus/vuosi. Tilaus laskutetaan 12 kk välein. Tilauksen irtisanominen on tehtävä kirjallisesti viimeistään kahden viikon kuluessa seuraavan laskutuskauden laskun saapumisesta.

Käyttöoikeuksia hallinnoidaan käyttöoikeuskoodin avulla. Yksi käyttöoikeus kiinnittyy aina tilaajalle (pääkäyttäjälle), ja loput käyttöoikeudet hän voi jakaa haluamilleen henkilöille. Käyttöoikeuksia voi siirtää joustavasti käyttäjältä toiselle.

Näin otat käyttöön organisaatiolisenssin:

1. Valitse haluamasi määrä digikirjoja. Lisää digikirja ostoskoriin.
2. Maksa tilauksesi verkkopankki- tai luottokorttimaksulla. Tilaukselle ei tule muita kuluja. Laskulla maksettaessa laskutuslisä on 4 euroa.
3. Täytä kenttiin omat tietosi, vaikka maksaja olisikin joku muu (sähköpostiosoite on käyttäjätunnuksesi, jolla pääset kirjautumaan digikirjaan).
4. Päätettyäsi tilauksen saat sähköpostiisi salasanan, jolla pääset kirjautumaan omaan profiiliisi (tarkista roskapostikansio, jos viesti ei tule heti).
5. Löydät ostamasi digikirjat heti Omat tuotteet -näkymästä.
6. Jos tilauksessa on useita käyttöoikeuksia, saat sähköpostiisi ohjeet käyttöönotosta ja käyttöoikeuskoodin, jolla kukin käyttäjä voi itse aktivoida käyttöoikeuden ja ottaa digikirjan käyttöön.

Vinkkejä

- Vaihda salasana helposti muistettavaksi Omat tiedot -näkymässä.

- Jos olet laitteen ainoa käyttäjä, tee Omat tuotteet -näkymästä kirjanmerkki ja täppää kohta "Muista kirjautuminen", kun kirjaudut sisään seuraavan kerran.

- Ongelmatilanteissa kannattaa tutustua Usein kysyttyihin kysymyksiin.

Tuotekuva
Hinta
29,90 € (sis. alv 24 %)
Tekijä

Mikko Kurunsaari

Jyrki Rahikainen

Saatavuus 6/2019
Sivuja 0
Julkaisuvuosi 2019
Julkaisija Edita Publishing Oy
Painos 1.
ISBN 978-951-37-7479-0
Tuotenumero 37-7479-0
Myyntierä 1
Myyntiyksikkö KPL
Kirjastoluokka 69.21

ORGANISAATIOLISENSSI

Organisaatiolisenssi on toistaiseksi voimassa oleva kestotilaus, johon voit ostaa haluamasi määrän käyttöoikeuksia. Organisaatiolisenssin hinta on ilmoitettu per käyttöoikeus/vuosi. Tilaus laskutetaan 12 kk välein. Tilauksen irtisanominen on tehtävä kirjallisesti viimeistään kahden viikon kuluessa seuraavan laskutuskauden laskun saapumisesta.

Käyttöoikeuksia hallinnoidaan käyttöoikeuskoodin avulla. Yksi käyttöoikeus kiinnittyy aina tilaajalle (pääkäyttäjälle), ja loput käyttöoikeudet hän voi jakaa haluamilleen henkilöille. Lisenssin voimassaoloaikana käyttöoikeuksia voi siirtää joustavasti käyttäjältä toiselle.

Huom! Jos pääkäyttäjänä et ole aineiston loppukäyttäjä, ole yhteydessä asiakaspalveluumme: lisäämme tilaukseen yhden käyttöoikeuden.
Jaa:
Muuta aiheeseen liittyvää