Vartiointi - Vartiointitoiminnan perusteet ja taktiikka Digikirja (24kk)

Vartiointi - Vartiointitoiminnan perusteet ja taktiikka on uusi digitaalinen oppimateriaali turvallisuusalalle. Se on suunnattu turvallisuusalan koulutuksiin ja soveltuu erityisesti vartijan ammattitutkintoon ja turvallisuusalan perustutkintoon. Kirjaa voidaan käyttää opetusmateriaalina myös turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinnossa. Lisäksi se sopii kertausmateriaaliksi, lisätiedon lähteeksi sekä käsikirjaksi alalla toimiville henkilöille ja yrityksille.

Vartiointi - Vartiointitoiminnan perusteet ja taktiikka on kattava ja käytännönläheinen perusteos vartijan työstä ja vartioimisliiketoiminnasta.

Kirja on päivitetty elokuussa 2019: Kirjaan on lisätty tietoa turvatarkastustoiminnasta, sosiaali- ja terveyshuollon toimipisteiden turvallisuusvalvonnasta sekä järjestyksenvalvonnasta. Samalla aineistoon on tehty muita tarkennuksia. Lue lisää|Näytä vähemmän

Kirjassa käsitellään muun muassa

 • vartijan työtehtäviä
 • vartioinnin eri muotoja
 • vartioimisliiketoimintaa
 • vartioinnin taktiikkaa
 • vartioimisliiketoimintaan ja vartijan toimintaan liittyviä säädöksiä
 • asiakaspalvelua
 • uhkatilanteiden hallintaa
 • pelastustoimintaa
 • työturvallisuutta
 • yritysturvallisuutta ja riskienhallintaa.

Materiaalissa yhdistyvät laaja teoriatieto ja kirjoittajan pitkä käytännön kokemus alalta. Kirja julkaistaan digikirjana, ja se sisältää interaktiivisia tehtäviä, vartijan työtä havainnollistavia videoita sekä runsaasti linkkejä lisätiedon lähteisiin.

Tutustu kirjan esittelyversioon

Kirjasta on myynnissä myös organisaatiolisenssi, joka on tarkoitettu esimerkiksi oppilaitosten ja yritysten käyttöön. 

Kirjoittaja |

Kirjan kirjoittaja Marko Korhonen on toiminut yli 20 vuotta turvallisuusalan tehtävissä vartijana ja järjestyksenvalvojana. Hän on suorittanut useita turvallisuusalan tutkintoja, viimeisimpänä turvallisuusalan tradenomin tutkinnon Laurea-ammattikorkeakoulussa. Korhonen on toiminut turvallisuusalan opettajana vuodesta 2008 ja työskentelee nykyään Savon ammatti- ja aikuisopistossa Kuopiossa. Hän toimi myös vartioimisliikeyrittäjänä vuosina 2013-2016 ja hänellä on Poliisihallituksen hyväksyntä järjestyksenvalvojakouluttajaksi ja vartijoiden voimankäyttökouluttajaksi. 

Monipuolinen digikirja on aina mukana |

Digikirjaa voi käyttää millä tahansa laitteella, jossa on yhteys internetiin. Interaktiivisista tehtävistä saat palautteen välittömästi. Digikirjaan voi tehdä hakuja, korostuksia ja muistiinpanoja. Tekemäsi muistiinpanot ja korostukset näkyvät aina, vaikka vaihtaisit käyttämääsi laitetta. Tekstit toimivat myös offline-tilassa.

Tutustu ominaisuuksiin ja testaa toimivuus omalla laitteellasi avaamalla näytedigikirja.

Tutustu digikirjan käyttöohjeisiin.

Digikirjan käyttöoikeus  |

Digikirjan käyttöoikeus on voimassa 24 kk ostopäivästä. Lisenssin voimassaoloaikana voit halutessasi jatkaa sen kestoa vielä 12 kk eli yhteensä 36 kuukauteen maksamalla lisämaksun 18 euroa. 

Lisenssi on henkilökohtainen ja se sisältää myös aineiston mahdollisen päivityksen. Käytössäsi on siis aina aineiston viimeisin versio. Aineistoa ei saa myydä, vuokrata, levittää tai jakaa edelleen. Sähköisillä tuotteilla ei ole peruutus- tai palautusoikeutta.

Näin otat digikirjan käyttöösi 

1. Lisää digikirja ostoskoriin.

2. Maksa tilauksesi verkkopankki- tai luottokorttimaksulla. Tilaukselle ei tule muita kuluja.

3. Täytä kenttiin omat tietosi, vaikka maksaja olisikin joku muu (sähköpostiosoite on käyttäjätunnuksesi, jolla pääset kirjautumaan digikirjaan).

4. Päätettyäsi tilauksen saat sähköpostiisi salasanan, jolla pääset kirjautumaan omaan profiilisi (tarkista roskapostikansio, jos viesti ei tule heti).

5. Löydät ostamasi digikirjat heti Omat tuotteet -näkymästä.

Vinkkejä

 • Vaihda salasanasi helposti muistettavaksi Omat tiedot -näkymässä.
 • Jos olet laitteen ainoa käyttäjä, tee Omat tuotteet -näkymästä kirjanmerkki ja täppää kohta "Muista kirjautuminen", kun kirjaudut sisään seuraavan kerran.
 • Ongelmatilanteissa kannattaa tutustua Usein kysyttyihin kysymyksiin.
Hinta
39,30 € (sis. alv 10 %)
Tekijä

Korhonen Marko

Saatavuus Saatavilla
Sivuja 200
Julkaisuvuosi 2017
Julkaisija
Painos 1.
ISBN 978-951-37-7145-4
Tuotenumero 37-7145-4
Myyntierä 1
Myyntiyksikkö KPL
Kirjastoluokka 35.7
Lisenssin kesto 24 kk
Lisenssin kesto 24 kk
Jaa:
Muuta aiheeseen liittyvää

Tutustu myös organisaatiolisenssiin, joka on tarkoitettu oppilaitosten ja yritysten käyttöön.