Ammattilaisen ABC. Yhteiskunta-, yritys- ja työelämätietous

Ammattilaisen ABC. Yhteiskunta-, yritys- ja työelämätietous tarjoaa tietoa ja tukea nuorelle ammattiin opiskelevalle ja ammattilaiselle oman polun löytämiseksi työntekijäksi sekä aktiiviseksi ja osallistuvaksi kansalaiseksi. Teos sisältää paljon tehtäviä, jotka auttavat tiedon omaksumisessa ja etsinnässä.

Teoksen ensimmäisessä osassa on kootusti tietoa työelämään liittyvästä lainsäädännöstä ja työelämän pelisäännöistä sekä ohjeita työelämään hakeutumiseen. Kirjan toinen osa sisältää tietoa keskeisistä sosiaalipalveluista, yhteiskunnan rakentumisesta sekä kansalaisen perusoikeuksista, velvollisuuksista ja vaikuttamismahdollisuuksista. Teoksessa on myös aikuisuuteen kasvamiseen (esimerkiksi oman talouden suunnitteluun ja hallintaan) liittyvää tietoa sekä ohjeita ja tehtäviä. Kirjan kolmas osa sisältää perustietouden yrittäjyyden merkityksestä sekä yritystoiminnan aloittamisesta, mahdollisuuksista ja haasteista. Teoksessa on ohjeet liiketoimintasuunnitelman laatimiseen.

OPS 2018: Kirja soveltuu valinnaisiin tutkinnon osiin Yrityksessä toimiminen
ja Yritystoiminnan suunnittelu sekä yhteiseen tutkinnon osaan Yhteiskunta- ja
työelämäosaaminen.

Tutustu sisällysluetteloon.

E-kirja |

Kirja on nyt kokonaisen e-kirjan lisäksi ostettavissa osissa (työelämä-, yhteiskunta- ja yritystietous). 

E-kirja (kaikki kirjan osat)

Osa A: Työelämätietous, e-kirja

Osa B: Yhteiskuntatietous, e-kirja

Osa C: Yritystietous, e-kirja

Ammattilaisen ABC -digiaineisto  |

Sirpa Pursiainen on opettajana toimiva yhteiskuntatieteiden maisteri, jolla on ollut lukuisia työ- ja luottamustehtäviä. Pursiainen on Valtion nuorisoasiain neuvottelukunnan jäsen ja Tampereen kaupungin avopalvelujen johtokunnan puheenjohtaja, ja hän toimi hallitusneuvottelijana vuonna 2011. Pursiainen on toiminut yrittäjänä sekä työskennellyt muun muassa sosiaalityöntekijänä, ohjaavien urasuunnittelukurssien kouluttajana ja erilaisissa kehittämiseen liittyvissä tehtävissä. Pursiaisella on myös kansainvälistä työkokemusta, ja hän on toiminut ammatillisissa perustehtävissä lähihoitajana. Pursiainen on kirjoittanut myös suositun oppikirjan Lähihoitajana yhteiskunnassa (Edita, 2011).

Hinta
33,20 € (sis. alv 10 %)
Tekijä

Pursiainen Sirpa

Saatavuus Varastossa
Sivuja 221
Julkaisuvuosi 2012
Julkaisija Edita Publishing Oy
Painos 1.
ISBN 978-951-37-6187-5
Tuotenumero 37-6187-5
Myyntierä 1
Myyntiyksikkö KPL
Kirjastoluokka 38.293
Jaa:
Muuta aiheeseen liittyvää