Etäopetuksen helpottamiseksi avatut maksuttomat peruskoulun digituotteet on suljettu palvelun huoltotöiden takia. Pyrimme avaamaan tuotteet mahdollisimman pian. Voit lukea digikirjoja pdf-muodossa toistaiseksi täältä.

Talousosaaja 2. Kirjanpito ja tilinpäätöskirjaukset. Digikirja, organisaatiolisenssi

Talousosaaja 2. Kirjanpito ja tilinpäätöskirjaukset -digikirja käsittelee kirjanpitoa, arvonlisäverotusta, palkkakirjauksia, jaksotuksia ja tilinpäätöstä. Kirja tutustuttaa lukijan aiheseen monipuolisten tehtävien, käytännönläheisten esimerkkien, animaatioiden ja yli 50 opetusvideon avulla. Materiaali soveltuu erityisesti liiketalouden perustutkinnon osiin Kirjanpito ja Tilinpäätöskirjaukset.

Kirja sisältää monipuolisia harjoituksia, sekä Excel- ja PDF-muotoisia että digitaalisia harjoituksia. Kaikkiin tehtäviin sisältyy joko tarkistusmahdollisuus tai mallivastaus, joten kirja soveltuu mainiosti myös itseopiskeluun.

Materiaaliin sisältyy myös kuuden kuukauden tositeaineisto. Tositeaineistoa käytettiin Taitaja2019-kilpailussa taloushallinnon materiaalina.

Kirjan sisältö |

1 Liiketoiminnan perusprosessit ja kirjanpidon tarkoitus
2 Liiketapahtumat kirjanpidossa
3 Kirjanpidon kulku tilikaudesta toiseen
4 Arvonlisäverotus
5 Henkilöstökulut ja palkkakirjanpito
6 Käyttöomaisuuden jaksottaminen
7 Vaihto-omaisuus eli tavaraostojen jaksottaminen
8 Tilikauden tulojen ja menojen jaksottaminen
9 Tilinpäätös
10 Kirjanpidon erityiskysymyksiä.

Tutustu Talousosaaja 2 -digikirjan esittelyversioon.

Monipuolinen digikirja on aina mukana  |

Digikirjan tehtävät ovat interaktiviisia, ja opiskelija saa heti palautteen osaamisestaan. Digikirjassa on hakutoiminto, ja siihen voi tehdä korostuksia ja muistiinpanoja. Tekemäsi muistiinpanot ja korostukset näkyvät aina, vaikka vaihtaisit käyttämääsi laitetta. Voit käyttää digikirjaa millä tahansa laitteella, jossa on yhteys internetiin. Tekstit toimivat myös offline-tilassa.

Digikirjat toimivat parhaiten yleisimpien selainten (Google Chrome, Mozilla Firefox ja Safari) ajantasaisilla versioilla.

Tutustu digikirjan käyttöohjeisiin.

Organisaatiolisenssin käyttö  |

Organisaatiolisenssi on toistaiseksi voimassa oleva kestotilaus, johon voit ostaa haluamasi määrän käyttöoikeuksia. Organisaatiolisenssin hinta on ilmoitettu per käyttöoikeus/vuosi. Tilaus laskutetaan 12 kk välein. Tilauksen irtisanominen on tehtävä kirjallisesti viimeistään kahden viikon kuluessa seuraavan laskutuskauden laskun saapumisesta.

Käyttöoikeuksia hallinnoidaan käyttöoikeuskoodin avulla. Lisenssin voimassaoloaikana käyttöoikeuksia voi siirtää joustavasti käyttäjältä toiselle.

Näin otat käyttöön organisaatiolisenssin:

1. Valitse haluamasi määrä digikirjoja. Lisää digikirja ostoskoriin.
2. Maksa tilauksesi verkkopankki- tai luottokorttimaksulla. Tilaukselle ei tule muita kuluja. Laskulla maksettaessa laskutuslisä on 4 euroa.
3. Täytä kenttiin omat tietosi, vaikka maksaja olisikin joku muu (sähköpostiosoite on käyttäjätunnuksesi, jolla pääset kirjautumaan digikirjaan).
4. Päätettyäsi tilauksen saat sähköpostiisi ohjeen salasanan luomiseksi. Salasanalla pääset kirjautumaan omaan profiiliisi. Tarkista roskapostikansio, jos viesti ei tule heti.
5. Löydät ostamasi digikirjat heti Omat tuotteet -näkymästä.
6. Jos tilauksessa on useita käyttöoikeuksia, saat sähköpostiisi ohjeet käyttöönotosta ja käyttöoikeuskoodin, jolla kukin käyttäjä voi itse aktivoida käyttöoikeuden ja ottaa digikirjan käyttöön.

Vinkkejä

- Vaihda salasana helposti muistettavaksi Omat tiedot -näkymässä.

- Jos olet laitteen ainoa käyttäjä, tee Omat tuotteet -näkymästä kirjanmerkki ja täppää kohta "Muista kirjautuminen", kun kirjaudut sisään seuraavan kerran.

- Ongelmatilanteissa kannattaa tutustua Usein kysyttyihin kysymyksiin.

Katso tästä esimerkki kirjan sisältämistä opetusvideoista.

Tuotekuva
Hinta
29,00 € (sis. alv 10 %)
Tekijä

Mikko Kurunsaari

Jyrki Rahikainen

Saatavuus Saatavilla
Sivuja 0
Julkaisuvuosi 2019
Julkaisija
Painos 1.
ISBN 978-951-37-7479-0
Tuotenumero 37-7479-0
Myyntierä 1
Myyntiyksikkö KPL
Kirjastoluokka 69.21

ORGANISAATIOLISENSSI

Organisaatiolisenssi on toistaiseksi voimassa oleva kestotilaus, johon voit ostaa haluamasi määrän käyttöoikeuksia. Organisaatiolisenssin hinta on ilmoitettu per käyttöoikeus/vuosi. Tilaus laskutetaan 12 kk välein. Tilauksen irtisanominen on tehtävä kirjallisesti viimeistään kahden viikon kuluessa seuraavan laskutuskauden laskun saapumisesta.

Käyttöoikeuksia hallinnoidaan käyttöoikeuskoodin avulla. Lisenssin voimassaoloaikana käyttöoikeuksia voi siirtää joustavasti käyttäjältä toiselle.
Jaa:
Muuta aiheeseen liittyvää