Tietoa meistä

”Tuotamme tietoa ja autamme jakamaan sitä.”

Edita Publishing Oy on monialakustantaja, joka tunnetaan laadukkaista oppimateriaaleista, lakitietopalveluista, työelämän, juridiikan ja terveysalan ammattikirjoista sekä kustantamisen ja viestinnän palveluista. 

Juridiikan alueella tuotamme maan kattavinta lakitietopalvelua Edilexiä, sekä monipuolista kirjallisuutta ja koulutuspalveluja oikeudellista tietoa tarvitseville ammattilaisille. Toimimme myös yhteistyökumppanina virallistiedon jakamisessa: kustannamme Virallista lehteä ja sekä ylläpidämme Finlexiä.

Meidät tunnetaan myös monipuolisista kustantamisen ja viestinnän palveluista. Edita Sisältöpalvelut suunnittelee, konseptoi ja tuottaa monenlaisia digitaalisia tai painettuja julkaisuja, esimerkiksi sidosryhmälehtiä, vuosikertomuksia ja esitteitä sekä tieto- ja juhlakirjoja ja tietopalveluita. 

Edita Publishing on osa Pohjoismaiden johtavaa viestintäkonsernia Nordic Morningia. Konsernissa työskentelee noin 800 viestinnän ammattilaista 14 yhtiössä, jotka toimivat Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa, Ukrainassa ja Intiassa. Luomme innovatiivisia ratkaisuja nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä – aina strategisesta sisällöstä tehokkaaseen toteutukseen asti.

LAKITIETO JA KOULUTUS

Edilex Pro tuottaa laadukasta ammattitietoa ja koulutuspalveluja esimerkiksi juridiikan, taloushallinnon ja henkilöstöhallinnon ammattilaisille. Tarjoamme laajan valikoiman eri käyttötarkoituksiin tuotettua oikeudellista tietoa sähköisessä ja painetussa muodossa.

Edilex-lakitietopalvelu tuo käyttöön ajantasaisen lainsäädännön ja juridisen tiedon päivittäin. Perinteiset painetut Lakikirjat, lakikokoelmat ja kommentaariteokset ovat luotettavia työvälineitä. Siirry ostoksille

OPPIMATERIAALIT JA AMMATTITIETO

Editan oppimateriaaleista löydät opetussuunnitelmien mukaisen sisällön sekä ajantasaisen ja luotettavan tiedon selkeästi jäsennettynä ja helposti omaksuttavassa muodossa.

Perusopetuksen ja lukion oppimateriaalit ottavat huomioon erilaiset oppimis- ja opetustavat, ja ne kehitetään tiiviissä yhteistyössä opettajien ja muiden asiantuntijoiden kanssa. Ammatilliset liiketalouden, sosiaali- ja terveysalan sekä tekniikan oppimateriaalit valmentavat työelämässä tarvittaviin taitoihin ja syventävät ammatillista osaamista. Siirry ostoksille

SISÄLTÖPALVELUT

Tuotamme monipuolisia sisältö- ja viestintäpalveluja asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Meiltä onnistuu esimerkiksi asiakas- tai henkilöstölehdet, vuosikertomukset tai yritysvastuuraportit. Palvelut ja tuotteet saa aina myös avaimet käteen -toimituksena. Lue lisää ja ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä sopiva tapa tehdä organisaationne viestintää ja toteuttaa erilaisia julkaisuja. 

VIRALLISTIETO JA LOMAKKEET

Virallinen lehti on kolmesti viikossa painetussa muodossa sekä sähköisenä ilmestyvä ilmoitus- ja kuulutuslehti, joka sisältää lakisääteisiä sekä sopimusperusteisesti julkaistavia ilmoituksia sekä ajantasaista yritys- ja taloustietoa. Ilmoitukset Viralliseen lehteen jätetään sähköisen palvelun kautta. Myös ohjeet lehden tilaamiseksi löytyvät sen omilta sivuilta: www.virallinenlehti.fi.

Credita on julkisten hankintojen seuraamiseen ja hankintaprosessien tukemiseen kehitetty verkkopalvelu. Credita tarjoaa yrityksille markkinoiden luotettavimman hankintailmoitusten seurantapalvelun sekä asiantuntijoiden tuottamaa tietoa julkisista hankinnoista ja niihin liittyvistä menettelyistä.

Edita huolehtii Finlexiin ylläpidosta ja vastaa osasta sen sisältöä, esimerkiksi sähköisestä säädöskokoelmasta ja ajantasaisesta lainsäädännöstä.

Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia lomakkeita painettuina ja sähköisessä muodossa niin yritysten, julkisen sektorin eri hallinnonalojen kuin yksityishenkilöiden käyttöön.