Engineer Your English Digikirja (6 kk)

Engineer Your English on suosittu englannin kielen ja viestinnän oppimateriaali korkea-asteen tekniikan opintoihin. Lähtökohtana ovat insinöörin työn suulliset ja kirjalliset viestintätilanteet ja niissä tarvittava kielitaito. Teos sopii myös jo työelämässä oleville käsikirjaksi erilaisiin viestintätilanteisiin.

Kirjan teemoja ovat viestintätyylit, opinnot ja työnhaku, kirjallinen ja suullinen viestintä, kokoukset ja neuvottelut, tuote- ja yritysesittelyt, ostoprosessi, kansainvälistyminen, messut ja yritysten yhteiskuntavastuu. Insinöörin työssä tarvittavaa sanastoa harjoitetaan monipuolisilla tehtävillä ja kiinnostavilla esimerkeillä. Kirjassa huomioidaan erilaiset oppijat. 

Tutustu kirjan sisällysluetteloon.

Monipuolinen digikirja on aina mukana |

Digikirjan tehtävät ovat interaktiivisia, ja opiskelija saa heti palautteen osaamisestaan. Tekstit ja kuuntelutehtävät voi kuunnella ääniraitana. Digikirjaan voi tehdä hakuja, korostuksia ja muistiinpanoja. Tekemäsi muistiinpanot ja korostukset näkyvät aina, vaikka vaihtaisit käyttämääsi laitetta. Voit käyttää digikirjaa millä tahansa laitteella, jossa on yhteys internetiin. Tekstit toimivat myös offline-tilassa.

Tutustu digikirjan käyttöohjeisiin.

Tutustu digikirjan esittelyversioon.

Digikirjan käyttöoikeus |

Digikirjan käyttöoikeus on voimassa 6 kk ostopäivästä. Lisenssin voimassaoloaikana voit halutessasi jatkaa sen kestoa 24 kuukauteen maksamalla lisämaksun 18,60 euroa (2019). Jos haluat ostaa 24 kuukauden lisenssin heti, voit tehdä sen tästä.

Lisenssi on henkilökohtainen, ja se sisältää myös aineiston mahdollisen päivityksen. Käytössäsi on siis aina aineiston viimeisin versio. Aineistoa ei saa myydä, vuokrata, levittää tai jakaa edelleen. Sähköisillä tuotteilla ei ole peruutus- tai palautusoikeutta.

Näin otat digikirjan käyttöösi

1. Lisää digikirja ostoskoriin.

2. Maksa tilauksesi verkkopankki- tai luottokorttimaksulla. Tilaukselle ei tule muita kuluja. 

3. Täytä kenttiin omat tietosi, vaikka maksaja olisikin joku muu (sähköpostiosoite on käyttäjätunnuksesi, jolla pääset kirjautumaan digikirjaan).

4. Päätettyäsi tilauksen saat sähköpostiisi salasanan, jolla pääset kirjautumaan omaan profiiliisi (tarkista roskapostikansio, jos viesti ei tule heti).

5. Löydät ostamasi digikirjat heti Omat tuotteet -näkymästä.

Vinkkejä:

  • Vaihda salasanasi helposti muistettavaksi Omat tiedot -näkymässä.
  • Jos olet laitteen ainoa käyttäjä, tee Omat tuotteet -näkymästä kirjanmerkki ja täppää kohta "Muista kirjautuminen", kun kirjaudut sisään seuraavan kerran.
  • Ongelmatilanteissa kannattaa tutustua Usein kysyttyihin kysymyksiin.
Tuotekuva
Hinta
25,60 € (sis. alv 10 %)
Tekijä

Isaacs Cory

Pesso Piia

Rasimus Ritva

Rönkä Ilona

Saatavuus Saatavilla
Sivuja 202
Julkaisuvuosi 2018
Julkaisija
Painos 1.
ISBN 978-951-37-7362-5
Tuotenumero 37-7362-5
Myyntierä 1
Myyntiyksikkö KPL
Kirjastoluokka K89.5
Jaa:
Muuta aiheeseen liittyvää