Etätyön ongelmakohdat 14.11. - webinaari

Miten uusi työaikalaki vaikuttaa etätyön tekemiseen? Kuka vastaa tapaturmista etätyötä tehtäessä? Miten johtaa etätyötä? Miten huolehtia, etteivät työntekijät näänny työn määrästä?

Etätöitä tehdään jo laajalti monella alalla, mutta silti niihin liittyy vielä ongelmakohtia ja huomioitavia asioita. Etätyöt parhaimmillaan lisäävät työntekijöiden työhyvinvointia ja parantavat työn ja perhe-elämän yhteensovittamista. Etätöissä työntekijä voi enemmän vaikuttaa oman työ järjestelyihinsä ja työskentelyrauha voi parantua. Etätyöt vaativat kuitenkin luottamuksen lisäksi sääntöjä, yhteisöllisiä työvälineitä, erilaista otetta johtamiseen sekä kuormittumisen ja työilmapiirin seuraamista.

Etätyön johtaminen luo haasteita, kun tapaamisia kasvokkain ei ole tai on normaalia harvemmin. Työnantajan tulisi varmistaa riittävä ohjaus ja valvonta myös etätöiden osalta, sekä mahdollistaa tuen saaminen ja palautteen antaminen. Työnantajan tulisi myös valvoa tarkkaan etätöiden kuormittamista, kun etätöitä tehdessä rajanveto työnteon ja vapaa-ajan välillä voi helposti hämärtyä.

Tässä koulutuksessa käymme läpi edellä mainittuja asioita, esitellen etätöiden yleisimmät kompastuskivet ja ratkaisut niihin! Koulutuksen jälkeen osaat hoitaa etätöihin liittyvät järjestelyt varmemmin ja tiedät miten johtaa etätöitä tehokkaasti. Koulutuksessa käydään myös läpi kuormittumisen arviointia ja tapaturmia etätöissä. Kouluttajina toimivat Jouni Kautto Waselius & Wist:ltä ja Maria Setälä HR Legal Service:stä.

Tämä webinaari on osa Vaihtelevat työajat ja työntekomuodot -webinaarisarjaa, osallistu koko sarjaan täällä: https://www.editapublishing.fi/tuote/vaihtelevat-tyoajat-ja-tyontekomuodot-webinaarisarja.

Ohjelma

9:00 Tervetuloa Edilex Pro -koulutukseen!

9:05 Etätyön ongelmakohdat

  • Etätyö ja työaikalaki
  • Kuka vastaa tapaturmista etätöissä?
  • Varmista työntekijöiden hyvinvointi - etätöiden johtaminen & työtaakan arviointi

11:00 Webinaari päättyy

Kouluttajat

Maria Setälä, lawyer, senior consultant, HR Legal Services Oy

Maria Setälä (OTM, tradenomi) on työoikeuden ja järkevän johtamisen ammattilainen. Lähes kymmenen vuoden kokemus konsultoinnissa, modernissa lakitoimistossa ja HR päällikkönä ovat antaneet käytännönläheisen lähestymistavan, jolla yhdistetään liiketoiminnan tavoitteet, työsuhdejuridiset reunaehdot ja hyvä johtaminen.

Jouni Kautto, asianajaja, specialist partner, Asianajotoimisto Waselius & Wist

Jouni Kautto on Asianajotoimisto Waselius & Wistin työoikeustiimin vetäjä ja työssään Jouni avustaa työnantajia niin päivittäisissä työoikeudellisissa kysymyksissä kuin erilaisissa työsuhteen muutostilanteissa. Työoikeuden ohella Jouni työskentelee säännöllisesti tietosuojaan ja verotukseen liittyvien kysymysten parissa.

Haluatko ilmoittautua useampaan koulutukseen?
Osallistun*
Osallistujan tiedot
 
 
   
 
Julkisen sektorin alennukseen ovat oikeutettuja osallistujat, jotka työskentelevät valtion, kunnan tai muun itsehallintoyhdyskunnan, julkisoikeudellisen yhdistyksen, julkisoikeudellisen laitoksen tai säätiön palveluksessa.
Organisaation tiedot
Lisää osallistujia samasta organisaatiosta
Muiden osallistujien tiedot


Peruutusehdot
Koulutus voidaan peruuttaa järjestäjien taholta viimeistään kaksi viikkoa (14 vrk) ennen koulutusta, jos ilmoittautuneita ei ole riittävästi.

Voit peruuttaa osallistumisesi maksutta viimeistään 14 vrk ennen koulutusta. 14 vrk myöhemmin tulleista peruutuksesta veloitetaan 50 % koulutuksen hinnasta. 7 vuorokautta ennen koulutusta tai myöhemmin tehdystä peruutuksesta veloitetaan täysi hinta. Peruutukset on tehtävä kirjallisesti asiakaspalveluumme. Sairastapauksissa palautamme koulutusmaksun lääkärintodistusta vastaan.
Tuotekuva

AIKA

14.11.2019 klo 9:00-11:00


PAIKKA

Koulutus toteutetaan webinaarina

Webinaarin tallenne on osallistujien katsottavissa 6 kk koulutuksen jälkeen.

HINTA

Webinaari: 250 € + alv 24% / hlö

Lisäosallistujat samasta organisaatiosta 99 € + alv 24 % / hlö


Julkisen sektorin etuhinta -20 %

Edilex-käyttäjän etuhinta -20 %

Credita-käyttäjän etuhinta -20 %

Lakimiesliiton jäsenetu -20 %


(Alennus lasketaan perushinnasta. Alennuksia ei voi yhdistää muihin alennuksiin.)

VIIMEINEN ILMOITTAUTUMISPÄIVÄ

31.10.2019


Lisätietoja ilmoittautumisesta: 

Edilex Pro -asiakaspalvelu
puh. 020 450 2040
edilexpro(at)edita.fi


Lisätietoja koulutuksesta:


Koulutussuunnittelija Jenni Hänninen
Puhelin 040 860 2248
jenni.hanninen(at)edita.fi

Jaa:
Muuta aiheeseen liittyvää