Mitt i Prick Digikirja (24 kk)

Mitt i prick - Svenska i affärslivet on ruotsin kielen ja viestinnän työelämälähtöinen oppikirja, joka pohjautuu kommunikatiivisuutta painottavaan oppimiskäsitykseen. Kirja on suunnattu merkonomiopintoihin, mutta se soveltuu kaikille, jotka haluavat opiskella asiakaspalvelu- ja myyntitehtävissä sekä rahoitusalalla tarvittavaa ruotsin kieltä. Mitt i prick soveltuu materiaaliksi mm. liiketoiminnan perustutkinnon tutkinnon osiin Viestintä- ja vuorovaikutusosaaminen sekä Asiakaspalvelu.

Kirjan alkuosa on suunnattu yhteisiin opintoihin. Siinä huomioidaan opiskelijoiden kielen osaamisen lähtötaso ja harjoitellaan kieltä arkipäiväisissä yhteyksissä. Muiden osioiden avulla opiskelija oppii viestimään luontevasti ja tehokkaasti asiakaspalvelu- ja myyntitehtävissä. Myös omaan ja yrityksen taloudenpitoon liittyvä sanasto tulee tutuksi. Lue lisää|Näytä vähemmän

Kirjassa on runsaasti suullisia harjoituksia. Kielioppi harjoituksineen on kytketty sanastollisesti kirjan ensimmäiseen osioon. Kirja soveltuu oppimateriaaliksi sekä nuoriso- että aikuiskoulutukseen.

Monipuolinen digikirja on aina mukana  |

Mitt i prick -digikirja vastaa painetun kirjan 3.-4., painosta. Digikirja on sisällöltään sama kuin painettu kirja, joten niitä voi käyttää rinnakkain opetuksessa. Digikirjan tehtävät ovat interaktiivisia, ja opiskelija saa heti palautteen osaamisestaan. Tekstit ja kuuntelutehtävät voi kuunnella ääniraitana. Digikirjaan voi tehdä hakuja, korostuksia ja muistiinpanoja. Tekemäsi muistiinpanot ja korostukset näkyvät aina, vaikka vaihtaisit käyttämääsi laitetta. Voit käyttää digikirjaa millä tahansa laitteella, jossa on yhteys internetiin. Tekstit toimivat myös offline-tilassa.

Digikirjat toimivat parhaiten yleisimpien selainten ajantasaisilla versioilla.

Mitt i prick -digikirja on saatavilla kokonaisena (6 kk, 24 kk ja organisaatiolisenssi) ja osissa (6 kk). 

Tutustu Mitt i prick -digikirjan esittelyversioon.

Tutustu digikirjan käyttöohjeisiin.

Digikirjan käyttöoikeus  |

Digikirjan käyttöoikeus on voimassa 24 kk ostopäivästä. Voit myös ostaa 6 kk lisenssin.

Lisenssi on henkilökohtainen ja se sisältää myös aineiston mahdollisen päivityksen. Käytössäsi on siis aina aineiston viimeisin versio. Aineistoa ei saa myydä, vuokrata, levittää tai jakaa edelleen. Sähköisillä tuotteilla ei ole peruutus- tai palautusoikeutta.

Näin otat digikirjan käyttöösi

1. Lisää digikirja ostoskoriin.
2. Maksa tilauksesi verkkopankki- tai luottokorttimaksulla. Tilaukselle ei tule muita kuluja.
3. Täytä kenttiin omat tietosi, vaikka maksaja olisikin joku muu (sähköpostiosoite on käyttäjätunnuksesi, jolla pääset kirjautumaan digikirjaan).
4. Päätettyäsi tilauksen saat sähköpostiisi salasanan, jolla pääset kirjautumaan omaan profiiliisi (tarkista roskapostikansio, jos viesti ei tule heti).
5. Löydät ostamasi digikirjat heti Omat tuotteet -näkymästä.

Vinkkejä
- Vaihda salasana helposti muistettavaksi Omat tiedot -näkymästä.
- Jos olet laitteen ainoa käyttäjä, tee Omat tuotteet -näkymästä kirjanmerkki ja täppää kohta "Muista kirjautuminen", kun kirjaudut sisään seuraavan kerran.
- Ongelmatilanteissa kannattaa tutustua Usein kysyttyihin kysymyksiin.

Hinta
33,80 € (sis. alv 10 %)
Tekijä

Pirttilä Mia

Kielo Tiina

Salokivi Nan

Lehtoviita Kirsi

Saatavuus Saatavilla
Sivuja 250
Julkaisuvuosi 2018
Julkaisija
Painos 1.
ISBN 978-951-37-7211-6
Tuotenumero 37-7211-6
Myyntierä 1
Myyntiyksikkö KPL
Kirjastoluokka 89.3
Lisenssin kesto 24 kk
Jaa:
Muuta aiheeseen liittyvää