Etäopetuksen helpottamiseksi avatut maksuttomat peruskoulun digituotteet on suljettu palvelun huoltotöiden takia. Pyrimme avaamaan tuotteet mahdollisimman pian. Voit lukea digikirjoja pdf-muodossa toistaiseksi täältä.

Päihdetyön perusteet -verkkokoulutus

Päihdetyön perusteet -verkkokurssi on hyödyllinen jokaiselle, joka saattaa kohdata päihteitä käyttäviä asiakkaita työuransa aikana. Verkkokurssi antaa tietoa siitä, miten toimia päihteitä käyttävän ja mielenterveyshäiriön vuoksi oireilevan ihmisen kanssa.

Kurssin sisältö

Mitä ovat päihteet? Millaisia ovat turvalliset toimintatavat päihteitä käyttävän asiakkaan kanssa? Millaista on asiakkaan eettinen kohtelu? Millaisia auttamiskeinoja palvelujärjestelmässä on olemassa päihde- ja mielenterveysongelmaisille ihmisille?

Kurssi koostuu aiheeseen perehdyttävistä videoista ja tentistä. Koulutuksen neljä osiota ja lopputentti johdattavat aiheeseen monipuolisesti:

1. Mitä ovat päihteet? Miten päihteiden käyttö ja mielenterveysongelmat vaikuttavat yhdessä ja toisiinsa?

2. Asiakkaan kohtaaminen sekä siihen liittyvä etiikka ja vuorovaikutus

3. Turvallisuus, ongelma- ja väkivaltatilanteiden tunnistaminen sekä keinot selvitä niistä

4. Asiakkaan ohjaaminen palvelujärjestelmässä

5. Lopputentti

Kurssin läpäisee suorittamalla tentin opetusvideoiden läpikäymisen jälkeen. Koulutuksen kokonaiskesto on noin 40 minuuttia.

Verkkokoulutus on tehokas, aikaa säästävä ja joustava tapa ottaa asiat haltuun itselle sopivana ajankohtana

Verkkokoulutuksen voi tilata edulliseen ryhmälisenssihintaan kaikille organisaation henkilöille. Koulutuksen organisaatiolleen tilannut pääkäyttäjä voi seurata, ketkä ovat suorittaneet koulutuksen hyväksytysti ja keitä on syytä muistuttaa. Käyttäjä voi käydä koulutuksen läpi joko yhdellä kertaa tai osissa ja kerrata mitä tahansa osiota aina halutessaan.

Koulutus toimii kaikilla yleisimmillä internetselaimilla. Käyttäjät saavat henkilökohtaisen tunnuksen Moodle-ympäristössä toteutettuun koulutukseen, ja he voivat käydä kertaamassa sisältöä aina halutessaan niin kauan kuin organisaation lisenssi on voimassa.

Kurssin läpäisee suorittamalla tentin opetusvideoiden läpikäymisen jälkeen. Organisaation pääkäyttäjä pääsee tarkastelemaan käyttäjien opiskeluaktiivisuutta ja menestystä loppukokeessa.

Kenelle kurssi sopii?

- kotihoidossa työskentelevät
- kaikki eri aloilla työskentelevät, ketkä kohtaavat päihdeongelmaisia ihmisiä työssään
- hoitoalan työntekijät
- hoitotyön opiskelijat

Kouluttaja

Kouluttaja, tietokirjailija ja sairaanhoitaja (ylempi AMK) Jan Holmberg toimii asiantuntijana valtakunnallisissa ja kansainvälisissä terveysalan kehittämishankkeissa. Hän on erikoistunut mielenterveys- ja päihdetyön kehittämiseen. Häneltä on ilmestynyt useita artikkeleita ja kolumneja eri ammattilehtiin ja hänen asiantuntemustaan on käytetty kansainvälisissä hankkeissa, seminaareissa ja koulutuksissa. Tämän lisäksi Holmberg työskentelee käytännön potilastyössä erilaisissa psykiatrisissa yksiköissä ja on toiminut hoitotyön opiskelijoiden ohjaajana.

Käyttäjälisenssi

Toistaiseksi voimassa oleva kestotilaus. Laskutuskausi 12 kk. Hinnat sis. alv:n 24 %. Tilaus jatkuu automaattisesti seuraavat 12 kuukautta, jollei tilaaja irtisano sopimusta kahta viikkoa ennen uuden sopimuskauden alkua.

Verkkokoulutuksen tilaus- ja käyttöohje

Tuotekuva
Hinta
74,00 € (sis. alv 24 %)
Tekijä
Saatavuus Saatavilla
Sivuja 0
Julkaisuvuosi 2018
Julkaisija
Painos
ISBN
Tuotenumero pro20160119S
Myyntierä 1
Myyntiyksikkö KPL
Kirjastoluokka

HINTA

1 käyttäjän hinta 74 € 
2–5 käyttäjää 65 € /käyttäjä
6–10 käyttäjää 60 € /käyttäjä
11–20 käyttäjää 45 € /käyttäjä

Hinnat sisältävät alv:n 24 %.

Oppilaitoksille ja julkiselle sektorille - 20 % alennus.

Toistaiseksi voimassa oleva kestotilaus. Laskutuskausi 12 kk. Hinnat sis. alv:n 24 %.
Tilaus jatkuu automaattisesti seuraavat 12 kuukautta, jollei tilaaja irtisano sopimusta kahta viikkoa ennen uuden sopimuskauden alkua.


Verkkokoulutuksen voit tilata edullisesti suurelle käyttäjämäärälle!
Pyydä tarjous:

petri.rissanen(at)edita.fi ja kari.nurmio(at)edita.fi

Jaa:
Muuta aiheeseen liittyvää

Pyydä tarjous tai koekäyttö Päihdetyön perusteet

Kiitos, lähettäkää minulle: *Sähköpostiosoite *PuhelinnumeroArvio lisenssimäärästä *Lisätietoja