Taloushallinto. Kirjanpito ja tilinpäätöskirjaukset, uud. 2018

Taloushallinto. Kirjanpito ja tilinpäätöskirjaukset (ent. Yrityksen taloushallinto 1. Kirjanpidon ja tilinpäätöksen perusteet) tutustuttaa kirjanpidon perusteisiin: liike- ja palkkatapahtumien kirjaamiseen, laskutukseen, myynti- ja ostoreskontraan sekä arvonlisäverotukseen.

Kirjassa käsitellään menojen ja tulojen jaksottamista sekä pienen yrityksen tilinpäätöksen ja tilinpäätösraporttien laatimista. Mukana on harjoituksia, tositteita ja muuta havaintomateriaalia.

OPS 2018: Materiaali sopii liiketoiminnan perustutkinnon tutkinnon osiin Kirjanpito, Tilinpäätöskirjaukset, Laskutus ja reskontra sekä Palkanlaskenta.

Huom! Kirjan selässä lukee virheellisesti Kirjanpidon ja tilinpäätöksen perusteet. Etu- ja takakannessa nimi on oikein.

Tulossa uudistettu painos kesällä 2019!

Yrityksen taloushallinto -sarja on nyt Taloushallinto-sarja. Sarjan oppimateriaalit tarjoavat tuttuun tapaan kattavan perehdytyksen taloushallintoon: kirjanpitoon, tilinpäätökseen ja kannattavuuslaskentaan.

Taloushallinto. Kirjanpito ja tilinpäätöskirjaukset, tehtävien ratkaisut

Taloushallinto. Kirjanpito ja tilinpäätöskirjaukset, tehtävien ratkaisut. Yhden käyttäjän lisenssi

Taloushallinto. Kirjanpito ja tilinpäätöskirjaukset, tehtävien ratkaisut. Oppilaitoslisenssi, < 300 aloittavaa opiskelijaa

Taloushallinto. Kirjanpito ja tilinpäätöskirjaukset, tehtävien ratkaisut. Oppilaitoslisenssi, > 301 aloittavaa opiskelijaa

Tuotekuva
Hinta
46,90 € (sis. alv 10 %)
Tekijä

Tomperi Soile

Saatavuus Varastossa
Sivuja 352
Julkaisuvuosi 2018
Julkaisija Edita Publishing Oy
Painos 15., uud,
ISBN 978-951-37-7421-9
Tuotenumero 37-7421-9
Myyntierä 1
Myyntiyksikkö KPL
Kirjastoluokka 69.21
Jaa:
Muuta aiheeseen liittyvää