Etäopetuksen helpottamiseksi avatut maksuttomat peruskoulun digituotteet on suljettu palvelun huoltotöiden takia. Pyrimme avaamaan tuotteet mahdollisimman pian. Voit lukea digikirjoja pdf-muodossa toistaiseksi täältä.

Taloushallinto. Toiminnan kannattavuus, uud. 2018

Taloushallinto. Toiminnan kannattavuus (ent. Yrityksen taloushallinto 3. Kannattavuus- ja kustannuslaskenta) sopii sisäisen laskennan oppimateriaaliksi liiketoiminnan perustutkintoon. Se soveltuu hyvin myös muille aloille sisäisen laskennan opintoihin.

Kirjassa tutustutaan yrityksen kannattavuuden ja talouden suunnittelun perusasioihin. Siinä käsitellään kannattavuuden osatekijöitä, katetuottolaskentaa, hinnoittelua, rahan riittävyyttä ja budjetointia. Kirja sisältää havainnollisia, perusasioiden oivaltamiseen ohjaavia esimerkkejä ja tehtäviä.

OPS 2018: Materiaali soveltuu liiketoiminnan perustutkinnon tutkinnon osaan Tuloksellinen toiminta.

Kirja on uudistettu vuonna 2018. Se pohjautuu Yrityksen taloushallinto 3 -kirjan lukuihin 1-6, joita on muokattu vastaamaan entistä paremmin uuden opetussuunnitelman vaatimuksiin ja opetuksen tarpeisiin. Vuoden 2019 painos on muuttamaton lisäpainos.

Taloushallinto-sarja  |

Yrityksen taloushallinto -sarja on nyt Taloushallinto-sarja. Sarjan oppimateriaalit tarjoavat tuttuun tapaan kattavan perehdytyksen taloushallintoon: kirjanpitoon, tilinpäätökseen ja kannattavuuslaskentaan.

Tehtävien ratkaisut  |

Tuotekuva
Hinta
42,30 € (sis. alv 10 %)
Tekijä

Tomperi Soile

Saatavuus Varastossa
Sivuja 128
Julkaisuvuosi 2018
Julkaisija Edita Publishing Oy
Painos 12.-13.
ISBN 978-951-37-7423-3
Tuotenumero 37-7423-3
Myyntierä 1
Myyntiyksikkö KPL
Kirjastoluokka 69.21
Jaa:
Muuta aiheeseen liittyvää