Etäopetuksen helpottamiseksi avatut maksuttomat peruskoulun digituotteet on suljettu palvelun huoltotöiden takia. Pyrimme avaamaan tuotteet mahdollisimman pian. Voit lukea digikirjoja pdf-muodossa toistaiseksi täältä.

Talousosaaja 1. Tuloksellinen toiminta Digikirja (24kk)

Talousosaaja on merkonomiopintoihin suunnattu uusi taloushallinnon digitaalinen oppimateriaali, joka noudattaa uusia opetussuunnitelman perusteita. Talousosaaja 1 sisältää kannattavuuslaskennan perusteet, ja se on suunniteltu Liiketoiminnan perustutkinnon 2018 mukaiseen tutkinnon osaan Tuloksellinen toiminta. Materiaali soveltuu kuitenkin kaikille, jotka haluavat kerrata tai opiskella taloushallinnon perusasioita digitaalisesti.

Materiaalissa käydään läpi organisaation rahavirtojen tunnistaminen, rahavirtojen käsittely kirjanpidossa, toiminnan tuottojen ja kustannusten selvittäminen sekä liiketoiminnan lainalaisuuksien havainnointi. Materiaaliin sisältyy lisäksi yrityksen liiketoimintamallin mukaisen kustannusrakenteen selvittäminen, toiminnan kannattavuuteen vaikuttavien tekijöiden huomioiminen liiketoiminnassa sekä toiminnan suunnittelu ja analysointi laskelmien ja tunnuslukujen avulla.Lue lisää|Näytä vähemmän

Talousosaaja esittelee yrityksen talouden lainalaisuudet ytimekkäästi ja käytännöllisesti. Teoriaa havainnollistetaan animaatioiden, esimerkkien ja monipuolisten tehtävien sekä kuvitteellisen yrityksen tarinan avulla. Tarina on sekä luettavissa että kuunneltavissa. Aineisto sisältää runsaasti erilaisia harjoituksia, sekä Excel-pohjaisia että digitaalisia harjoituksia, joista opiskelija saa välittömästi palautteen. Digikirjasta löytyvät myös kaikkien Excel-tehtävien ratkaisut. Materiaali sisältää lisäksi valmiit laskelmapohjat liiketoimintamallin vaatimien laskelmien tekemiseen.

Talousosaaja 2:ssa tuodaan mukaan taloushallinnon järjestelmät sekä laajennetaan käsittelyä monipuolisemmin erilaisiin liiketapahtumiin, alv:n käsittelyyn ja palkkakirjauksiin. Talousosaaja 2 on suunnattu erityisesti tutkinnonosiin Kirjanpito ja Tilinpäätöskirjaukset.

Tutustu Talousosaaja 1:n esittelyversioon.

Aihealueet  |

1 Liiketoimintamalli ja yrityksen rahavirrat
2 Miksi rahavirtoja suunnitellaan ja seurataan?
3 Liiketapahtumista kirjanpidoksi
4 Tuloslaskennan ajallinen toteutus
5 Tuloslaskelma ja tase
6 Kannattavuuden osatekijät ja liiketapahtumien suunnittelu
7 Kannattavuuden analysointi ja toiminnan tunnusluvut.

Monipuolinen digikirja on aina mukana  |

Digikirjan tehtävät ovat interaktiviisia, ja opiskelija saa heti palautteen osaamisestaan. Digikirjassa on hakutoiminto, ja siihen voi tehdä korostuksia ja muistiinpanoja. Tekemäsi muistiinpanot ja korostukset näkyvät aina, vaikka vaihtaisit käyttämääsi laitetta. Voit käyttää digikirjaa millä tahansa laitteella, jossa on yhteys internetiin. Tekstit toimivat myös offline-tilassa.

Digikirjat toimivat parhaiten yleisimpien selainten (Google Chrome, Mozilla Firefox ja Safari) ajantasaisilla versioilla.

Tutustu digikirjan käyttöohjeisiin.

Digikirjan käyttöoikeus  |

Digikirjan käyttöoikeus on voimassa 24 kk ostopäivästä. Voit ostaa myös 6 kk lisenssin

Lisenssi on henkilökohtainen ja se sisältää myös aineiston mahdollisen
päivityksen. Käytössäsi on siis aina aineiston viimeisin versio. Aineistoa ei
saa myydä, vuokrata, levittää tai jakaa edelleen. Sähköisillä tuotteilla ei
ole peruutus- tai palautusoikeutta.

Näin otat digikirjan käyttöösi

1. Lisää digikirja ostoskoriin.
2. Maksa tilauksesi verkkopankki- tai luottokorttimaksulla. Tilaukselle ei tule muita kuluja.
3. Täytä kenttiin omat tietosi, vaikka maksaja olisikin joku muu (sähköpostiosoite on käyttäjätunnuksesi, jolla pääset kirjautumaan digikirjaan).
4. Päätettyäsi tilauksen saat sähköpostiisi ohjeen salasanan luomiseksi. Salasanalla pääset kirjautumaan omaan profiiliisi. Tarkista roskapostikansio, jos viesti ei tule heti.
5. Löydät ostamasi digikirjat heti Omat tuotteet -näkymästä.

Vinkkejä
- Vaihda salasana helposti muistettavaksi Omat tiedot -näkymässä.
- Jos olet laitteen ainoa käyttäjä, tee Omat tuotteet -näkymästä kirjanmerkki ja täppää kohta "Muista kirjautuminen", kun kirjaudut sisään seuraavan kerran.
- Ongelmatilanteissa kannattaa tutustua Usein kysyttyihin kysymyksiin.

Tuotekuva
Hinta
24,00 € (sis. alv 10 %)
Tekijä

Kettunen Maria

Rahikainen Jyrki

Saatavuus Saatavilla
Sivuja 0
Julkaisuvuosi 2018
Julkaisija
Painos 1.
ISBN 978-951-37-7214-7
Tuotenumero 37-7214-7
Myyntierä 1
Myyntiyksikkö KPL
Kirjastoluokka 69.21

Kiinnostaako Talousosaaja 1 -materiaalin monipuoliset mahdollisuudet opetustyössä? Katso vinkit digikirjan käyttöön ja miten materiaalia voi käyttää opetustyössä. 

Talousosaaja 1 -webinaaritallenne 11.4.2019.

Webinaarin sisältö on seuraava:

Näin käytät Editan digikirjaa – tuottaja Jenni Turunen

Talousosaaja 1 -digikirjan monipuoliset mahdollisuudet opetuksessa – oppikirjailija Jyrki Rahikainen

Digikirjan erilaiset lisenssityypit – tuottaja Jenni Turunen

Katso webinaaritallenne tästä.
Jaa:
Muuta aiheeseen liittyvää