Vuosilomalain muutokset ja käytännön ongelmakohdat -webinaari 27.11.

Miten vuosiloma kertyy vaihtelevan työajan sopimuksissa? Miten lomapalkka lasketaan, kun työaikamuoto vaihtuu? Entä mihin vuosiloma tulee sijoittaa? Käytännönläheisessä webinaarikoulutuksessa saat tiukan tietopaketin vuosilomalain muutoksista ja lain soveltamisessa ilmenneistä käytännön ongelmakohdista. Huippuasiantuntijat vastaavat mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin.

Vuosilomalaki on pakottavaa oikeutta, mutta sen soveltamisessa on monia ongelmakohtia, joiden ratkaiseminen on käytännössä välttämätöntä. Vuosilomalakia myös uudistetaan vastaamaan Euroopan unionin tuomioistuimen ratkaisukäytäntöä. Muutokset tulevat eduskuntakäsittelyyn syksyllä 2018.

Tässä koulutuksessa saat konkreettisia välineitä vuosilomalain soveltamiseksi. Voit osallistua webinaariin helposti omalla tietokoneellasi. Webinaarin chattitoiminnolla voit esittää asiantuntijoille mieltäsi askarruttavia kysymyksiä. Kouluttajina toimivat tiukkoihin työoikeuskysymyksiin tottuneet Nikolas Elomaa ja Salla Pyymäki. Elomaa toimii johtajana Työeläkevakuuttajat TELA:ssa ja Pyymäki asianajajana Asianajotoimisto Roihussa.

Koulutuksen kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu kaikille henkilöstöhallinnon asiantuntijoille, esimiehille sekä lakimiehille. Erityisesti koulutus on suunnattu seuraaville:
• Henkilöstöpäälliköille
• Esimiehille
• HR-asiantuntijoille
• Palkanlaskijoille
• Henkilöstölakimiehille
• Työnantaja- ja työntekijäjärjestöjen asiantuntijoille ja lakimiehille
• Työoikeusjuristeille

Ohjelma

8:30 Webinaariympäristö aukeaa

9:00 Tervetuloa webinaariin!

9:05 Ajankohtaista vuosilomasta
• • vuosilomalain muutokset

Vuosilomalain soveltamisen ongelmakohtia
• loman ansainta ja vaihteleva työaika
• lomapalkan laskenta, kun työaikamuoto vaihtuu
• lomakorvaus työsuhteen aikana ja päättyessä
• vuosiloman sijoittaminen
• loman siirtäminen
• lomarahan vaihtaminen vapaaksi
• työsuhteen päättyminen ja vuosiloma

10:45 Loppukeskustelu ja yhteenveto

11:00 Koulutus päättyy

Kouluttajat

AA, FM Salla Pyymäki, Asianajotoimisto Roihu Oy

Asianajaja Salla Pyymäki on erikoistunut työ- ja virkasuhdeoikeuteen. Hän toimii neuvonantajana monipuolisissa työ- ja virkasuhdeoikeudellisissa kysymyksissä muun muassa työ- ja virkasuhteen päättämistilanteissa, yhteistoimintaneuvotteluissa ja erilaisissa yritysjärjestelyissä. Hän konsultoi myös julkisten organisaatioiden muutosprosesseissa, ja hänellä on kokemusta kunnallisesta hallintomenettelystä. Salla Pyymäki avustaa työnantajia erilaisissa työyhteisöjen ongelmatilanteissa esimerkiksi kiusaamisväitteiden selvittämisprosesseissa. Hän toimii asiamiehenä erilaisissa riitaprosesseissa yleisessä tuomioistuimessa, hallintotuomioistuimessa ja välimiesmenettelyssä. Salla Pyymäki kouluttaa paljon eri alojen esimiehiä työ- ja virkasuhdeoikeudellisista aiheista. Hänellä on myös pedagoginen koulutus.

Johtaja, OTK Nikolas Elomaa, Työeläkevakuuttajat TELA

OTK Nikolas Elomaa on Työeläkevakuuttajat TELA:n johtaja. Nikolas Elomaa on toiminut myös pitkään työoikeuden kouluttajana, työlainsäädännön valmistelijana ja työehtosopimusten neuvottelijana.

Osallistun*
Osallistujan tiedot
 
 
   
 
Julkisen sektorin alennukseen ovat oikeutettuja osallistujat, jotka työskentelevät valtion, kunnan tai muun itsehallintoyhdyskunnan, julkisoikeudellisen yhdistyksen, julkisoikeudellisen laitoksen tai säätiön palveluksessa.
Organisaation tiedot
Lisää osallistujia samasta organisaatiosta
Muiden osallistujien tiedot


Peruutusehdot
Koulutus voidaan peruuttaa järjestäjien taholta viimeistään kaksi viikkoa (14 vrk) ennen koulutusta, jos ilmoittautuneita ei ole riittävästi.

Voit peruuttaa osallistumisesi maksutta viimeistään 14 vrk ennen koulutusta. 14 vrk myöhemmin tulleista peruutuksesta veloitetaan 50 % koulutuksen hinnasta. 7 vuorokautta ennen koulutusta tai myöhemmin tehdystä peruutuksesta veloitetaan täysi hinta. Peruutukset on tehtävä kirjallisesti asiakaspalveluumme. Sairastapauksissa palautamme koulutusmaksun lääkärintodistusta vastaan.
Tuotekuva

AIKA

27.11.2018 9:00-11:00

PAIKKA

Toteutetaan vain verkossa

HINTA

Webinaari: 250 € + alv 24% / hlö

Lisäosallistujat samasta organisaatiosta 99 € + alv 24 % / hlöJulkisen sektorin etuhinta -20 %

Edilex-käyttäjän etuhinta -20 %

Credita-käyttäjän etuhinta -20 %

Lakimiesliiton jäsenetu -20 %


(Alennus lasketaan perushinnasta. Alennuksia ei voi yhdistää muihin alennuksiin.)

 

KOULUTTAJAT 

AA, FM Salla Pyymäki
Asianajotoimisto Roihu Oy

Johtaja, OTK Nikolas Elomaa
Työeläkevakuuttajat TELA


  


Jaa:
Muuta aiheeseen liittyvää