Voittajaksi: Vastaukset


Jack ja Suzy Welchin vastaukset liike-elämän pohdituimpiin kysymyksiin!
- Suositun Voittajaksi-teoksen jatko-osa nyt suomeksi

Jack ja Suzy Welchin vuonna 2005 ilmestynyt Voittajaksi on harvinainen kirja lajissaan: sekä filosofinen katsaus liiketoiminnan käytäntöihin että rohkea opaskirja. Voittajaksi herätti ihmisissä kyltymättömän halun puhua työstä. Welchit ovat saaneet kirjan julkaisemisen jälkeen sananmukaisesti tuhansia kysymyksiä niin opiskelijoilta kuin liike-elämän konkareiltakin.

Kysymysten aiheet ovat vaihdelleet johtajuudesta ja globaalista kilpailusta vaativiin pomoihin ja tiimityöskentelyn kehittämiseen. Kysymyksiä on tullut käytännössä kaikista liike-elämän ja uran haasteista. Jotkin niistä ovat olleet tuttuja, toiset yllättäviä, monet kiperiä ja kaikki kiistatta todellisia.

Voittajaksi: Vastaukset käsittelee näistä kysymyksistä tärkeimpiä. Vilpittömät ja suorapuheiset vastaukset laajentavat keskustelua, jonka Jack ja Suzy Welch aloittivat Voittajaksi-kirjassaan. Se on mukaansatempaavaa vuoropuhelua, josta on valtavasti hyötyä kaikille organisaatioiden kasvun ja menestyksen parissa työskenteleville.

Jack Welch jos kuka tuntee voittamisen salat. Hän teki 42-vuotisen uran General Electric -yhtiön palveluksessa ja luotsasi yhtiön sinä aikana pysyvään menestykseen ympäri maailmaa rajusta kilpailusta huolimatta. Hänen rehellisestä ja huipulle pyrkivästä johtamistyylistään on tullut esikuva kaikille liike-elämässä toimiville. Sen tunnusmerkkinä on keskittyminen ihmisiin, tiimityöhön ja voittoihin.

Englanninkielisestä alkuteoksesta suomentanut Maarit Tillman.

Hinta
45,00 €
Tekijä

Welch Jack

Welch Suzy

Saatavuus Varastossa
Sivuja 228
Julkaisuvuosi 2007
Julkaisija Edita Publishing Oy
Painos 1
ISBN 978-951-37-4987-3
Kirjastoluokka 69.1
Jaa:
Muuta aiheeseen liittyvää