Taloushallinto. Kirjanpito ja tilinpäätöskirjaukset, uud. 2019

Taloushallinto. Kirjanpito ja tilinpäätöskirjaukset (ent. Yrityksen taloushallinto 1. Kirjanpidon ja tilinpäätöksen perusteet) tutustuttaa kirjanpidon perusteisiin: liike- ja palkkatapahtumien kirjaamiseen, laskutukseen, myynti- ja ostoreskontraan sekä arvonlisäverotukseen.

Kirjassa käsitellään menojen ja tulojen jaksottamista sekä pienen yrityksen tilinpäätöksen ja tilinpäätösraporttien laatimista. Mukana on harjoituksia, tositteita ja muuta havaintomateriaalia.

OPS 2018: Materiaali sopii liiketoiminnan perustutkinnon tutkinnon osiin Kirjanpito, Tilinpäätöskirjaukset, Laskutus ja reskontra sekä Palkanlaskenta.

Yrityksen taloushallinto -sarja on nyt Taloushallinto-sarja. Sarjan oppimateriaalit tarjoavat tuttuun tapaan kattavan perehdytyksen taloushallintoon: kirjanpitoon, tilinpäätökseen ja kannattavuuslaskentaan.

Tässä uudistetussa painoksessa on huomioitu tulorekisterin vaikutukset. 

Taloushallinto. Kirjanpito ja tilinpäätöskirjaukset, tehtävien ratkaisut:

Taloushallinto. Kirjanpito ja tilinpäätöskirjaukset, tehtävien ratkaisut. Yhden käyttäjän lisenssi

Taloushallinto. Kirjanpito ja tilinpäätöskirjaukset, tehtävien ratkaisut. Oppilaitoslisenssi, < 300 aloittavaa opiskelijaa

Taloushallinto. Kirjanpito ja tilinpäätöskirjaukset, tehtävien ratkaisut. Oppilaitoslisenssi, > 301 aloittavaa opiskelijaa

Tuotekuva
Hinta
46,90 € (sis. alv 10 %)
Tekijä

Tomperi, Soile

Saatavuus Varastossa
Sivuja 359
Julkaisuvuosi 2019
Julkaisija Edita Publishing Oy
Painos 16., uud.
ISBN 978-951-37-7572-8
Tuotenumero 37-7572-8
Myyntierä 1
Myyntiyksikkö KPL
Kirjastoluokka 69.21
Jaa:
Muuta aiheeseen liittyvää