Muutoksen johtamisen savottalista -verkkokoulutus

Muutos on tilanteesta ja kokijasta riippuen uhka tai mahdollisuus. Joka tapauksessa siihen liittyy paljon kysymyksiä ja usein huolia. Muutosta täytyy johtaa. Muutoin se jää sanahelinäksi, ja pian palataan vanhoihin toimintamalleihin.

Esimiehen on tärkeää kirkastaa työyhteisölle muutoksen syyt ja merkitys. Muutoksen menestyksekäs johtaminen vaatii taitoa pärjäämiskokemuksen vahvistamiseen. Lisäksi on hyvä ymmärtää, että muutokseen liittyy monia eri vaiheita, jotka vaativat erilaista johtamista.

Muutoksen johtamisen savottalista on noin tunnin mittainen verkkokoulutus, jossa käydään käytännönläheisesti vaihe vaiheelta läpi, kuinka muutoksen johtamisen urakkaa voi viedä eteenpäin. Johdon valmentaja, sosiaalipsykologi Risto Havunen avaa videolla havainnollisesti muutoksen johtamisen ydinkohtia. Verkkokoulutukseen sisältyy myös osallistujaa aktivoivia ja muutosjohtamisen taitoja kehittäviä harjoituksia. Osallistujat voivat läpi verkkokoulutuksen miettiä, miten soveltaisivat opittavaa asiaa omiin muutosprojekteihinsa.

Verkkokoulutus sisältää:

  • 7 oppimismoduulia
  • havainnollisia koulutusvideoita
  • tekstiä ja grafiikkaa
  • harjoitustehtäviä

Kenelle?

Koulutus sopii erinomaisesti mm.

  • johtajille
  • esimiehille
  • HR-asiantuntijoille
  • viestinnän asiantuntijoille.

Moodle-ympäristössä toimivan verkkokoulutuksen avulla voit opiskella kätevästi omalta tietokoneeltasi, milloin ja missä haluat. Verkkokoulutus toimii kaikilla yleisillä selaimilla.

Kouluttaja:

Risto Havunen, johtamistaidon konsultti, Hippocampus Networks
Risto Havunen työskentelee yrittäjänä Hippocampus Networksissä. Hän on toiminut yli 20 vuotta esimiesten ja työyhteisöjen valmentajana ja julkaisut useita kirjoja aihealueesta.

PS

Verkkokoulutus sisältyy 4.4.2019 järjestettävän Työoikeuden ajankohtaispäivän webinaariosallistujien osallistumisen hintaan.

Haluatko ilmoittautua useampaan koulutukseen?
Osallistun*
Osallistujan tiedot
 
 
   
 
Julkisen sektorin alennukseen ovat oikeutettuja osallistujat, jotka työskentelevät valtion, kunnan tai muun itsehallintoyhdyskunnan, julkisoikeudellisen yhdistyksen, julkisoikeudellisen laitoksen tai säätiön palveluksessa.
Organisaation tiedot
Lisää osallistujia samasta organisaatiosta
Muiden osallistujien tiedot


Peruutusehdot
Koulutus voidaan peruuttaa järjestäjien taholta viimeistään kaksi viikkoa (14 vrk) ennen koulutusta, jos ilmoittautuneita ei ole riittävästi.

Voit peruuttaa osallistumisesi maksutta viimeistään 14 vrk ennen koulutusta. 14 vrk myöhemmin tulleista peruutuksesta veloitetaan 50 % koulutuksen hinnasta. 7 vuorokautta ennen koulutusta tai myöhemmin tehdystä peruutuksesta veloitetaan täysi hinta. Peruutukset on tehtävä kirjallisesti asiakaspalveluumme. Sairastapauksissa palautamme koulutusmaksun lääkärintodistusta vastaan.
Tuotekuva

1 käyttäjän hinta 79 € 
2–5 käyttäjää 65 € / käyttäjä
6–10 käyttäjää 60 € / käyttäjä
11–20 käyttäjää 45 € / käyttäjä

Hinnat sisältävät alv:n 24 %.


Toistaiseksi voimassa oleva kestotilaus. Laskutuskausi 12 kk. Hinnat sis. alv:n 24 %.
Tilaus jatkuu automaattisesti seuraavat 12 kuukautta, jollei tilaaja irtisano sopimusta kahta viikkoa ennen uuden sopimuskauden alkua.

Verkkokoulutuksen voit tilata edullisesti suurelle käyttäjämäärälle! 
Pyydä tarjous:

sari.alasaari(at)edita.fi, petri.rissanen(at)edita.fi ja kari.nurmio(at)edita.fi

Jaa:
Muuta aiheeseen liittyvää