Etäopetuksen helpottamiseksi avatut maksuttomat peruskoulun digituotteet on suljettu palvelun huoltotöiden takia. Pyrimme avaamaan tuotteet mahdollisimman pian. Voit lukea digikirjoja pdf-muodossa toistaiseksi täältä.

Ulkomaalainen työntekijä - Rekrytointi, maahantulo ja työnteko (2. uudistettu painos)

Ulkomaalainen työntekijä - rekrytointi, maahantulo ja työntekijä -kirja on selkeä käytännön toimintaopas työnantajille, työn tilaajille, ulkomaalaisille työntekijöille, viranomaisille sekä muille työvoiman maahanmuuttoasioiden parissa työskenteleville ja niistä kiinnostuneille.

Kirjassa valoitetaan myös laajemmin ulkomaalaisten työntekoon liittyvän sääntelyn kokonaisuutta ja sen taustoja. Teoksen 2. uudistetussa painoksessa muutoksia on tullut lupalainsäädännön lisäksi vero-, sosiaaliturva- ja työoikeudelliseen pykälistöön.

Ulkomaalaisten työntekijöiden rekrytointi ja työnteko on Suomessa ajankohtaista työmarkkinoiden kansainvälistymisen ja työvoiman ikääntymisen myötä. Teoksessa selvitetään kattavasti ja ymmärrettävästi sääntely, joka liittyy ulkomaalaisen työntekijän palvelukseen ottamiseen, maahan saapumiseen, maassa oleskeluun ja työyhteisössä toimimiseen.

Tekijä

Kirjan kirjoittaja hallitusneuvos Olli Sorainen on pitkään toiminut maahanmuuttopolitiikkaan liittyvän lainsäädännön ja politiikan valmistelutehtävissä työministeriössä ja nykyisin työ- ja elinkeinoministeriössä.

Tuotekuva
Hinta
74,90 € (sis. alv 10 %)
Tekijä

Sorainen Olli

Saatavuus Varastossa
Sivuja 300
Julkaisuvuosi 2014
Julkaisija Edita Publishing Oy
Painos 2. uud. p.
ISBN 978-951-37-6530-9
Tuotenumero 37-6530-9
Myyntierä 1
Myyntiyksikkö KPL
Kirjastoluokka 33.44
Jaa:
Muuta aiheeseen liittyvää